Dificultate: medie
Ingrediente pentru 4 persoane:
- 1 litru vin rosu
- 250 g zahar
- 1 baton scortisoara
- 4-5 cuisoare
- 2 lamai zeama
- 12 Smochine negre
- 1 portocala
Mod de preparare smochine in vin rosu:
Vinul rosu, zaharul, scortisoara, cuisoarele si zeama de lamaie se da in clocot, se lasa sa fiarba 10 minute, se introduc smochinele si se mai lasa sa fiarba, la foc mic, inca 10 minute. Se scot smochinele, se mentin deoparte, se continua fierberea pana se reduce lichidul la o treime. Apoi se toarna peste smochine si se pune la rece.
Inainte de servire smochinele se taie in patru si se aranjeaza pe farfurie impreuna cu fileuri de portocala.
O reteta pentru un desert pregatit de Chef Jakob Hausmann.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei