Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru dovlecei crocanti la cuptor:
- 3 dovlecei mici, cam 10 cm fiecare, fara seminte si e important sa fie proaspeti
- 50 gr parmezan ras
- 100 gr pesmet
- boia, cimbru, sare , piper
Mod de preparare dovlecei crocanti:
Se poate folosi si unul mai maricel, dar atunci trebuie sa ii scoatem mijlocul cu samburii. Ii taiem in bastonase lungi de 10 cm si subtiri cat degetul mic sau chiar mai subtiri daca va plac mai crocanti . Apoi ii saram, presaram putina boia dulce, ii dam prin faina, ou, si apoi pesmet cu parmezan si cimbru. I-am pus pe hartie cerata in tava de la cuptor, la 220 grade, timp de 15-20 minute. La jumatatea timpului ii intoarcem, apoi din nou in cuptor , pana sunt rumeni. Servim imediat cu sos de iaurt cu usturoi. Pofta buna !
O reteta propusa de blogul luckycake.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?