Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru dovlecei crocanti la cuptor:
- 3 dovlecei mici, cam 10 cm fiecare, fara seminte si e important sa fie proaspeti
- 50 gr parmezan ras
- 100 gr pesmet
- boia, cimbru, sare , piper
Mod de preparare dovlecei crocanti:
Se poate folosi si unul mai maricel, dar atunci trebuie sa ii scoatem mijlocul cu samburii. Ii taiem in bastonase lungi de 10 cm si subtiri cat degetul mic sau chiar mai subtiri daca va plac mai crocanti . Apoi ii saram, presaram putina boia dulce, ii dam prin faina, ou, si apoi pesmet cu parmezan si cimbru. I-am pus pe hartie cerata in tava de la cuptor, la 220 grade, timp de 15-20 minute. La jumatatea timpului ii intoarcem, apoi din nou in cuptor , pana sunt rumeni. Servim imediat cu sos de iaurt cu usturoi. Pofta buna !
O reteta propusa de blogul luckycake.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară