Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rosii uscate:
- 4 kg rosii ( soi cat mai carnos)
- sare de mare
- ulei de masline
- oregano uscat
Mod de preparare rosii uscate:
Spalam rosiile, apoi le taiem in jumatate, apoi scoatem miezul cu samburi, le asezam in tava pe hartie cerata ,(mie mi-au iesit 4 tavi, am pus cate 2 tavi o data ) presaram sare peste ele si le coacem cam 5 ore la 95 grade celsius. Le punem in borcane sterilizate, adaugam oregano uscat si apoi le umplem cu ulei de masline. Cu o lingurita le apasam pentru a iesi tot aerul . Punem capacul si le punem in cuptor intr-o tava cu apa de 2 cm, iar sub borcane punem un prosop de bucatatrie si le lasam la 120 grade timp de 30 minute.Apoi le depozitam in camara intr-un loc intunecos si racoros.
O reteta recomandata de blogul luckycake.ro
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!