Rosiile uscate sunt grozave. Le puteti folosi pentru paste, sandvisuri, tarte, dar si pe post de garnituri.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru rosii uscate:

  • 4 kg rosii ( soi cat mai carnos)
  • sare de mare
  • ulei de masline
  • oregano uscat

Mod de preparare rosii uscate:

Spalam rosiile, apoi le taiem in jumatate, apoi scoatem miezul cu samburi, le asezam in tava pe hartie cerata ,(mie mi-au iesit 4 tavi, am pus cate 2 tavi o data ) presaram sare peste ele si le coacem cam 5 ore la 95 grade celsius. Le punem in borcane sterilizate, adaugam oregano uscat si apoi le umplem cu ulei de masline. Cu o lingurita le apasam pentru a iesi tot aerul . Punem capacul si le punem in cuptor intr-o tava cu apa de 2 cm, iar sub borcane punem un prosop de bucatatrie si le lasam la 120 grade timp de 30 minute.Apoi le depozitam in camara intr-un loc intunecos si racoros.

Citeste si:
10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români
10 rețete internaționale de...

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro

Citeste si:
Săpunul cu SULF: indicații terapeutice și 5 recomandări
Săpunul cu SULF: indicații...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri