Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rosii uscate:
- 4 kg rosii ( soi cat mai carnos)
- sare de mare
- ulei de masline
- oregano uscat
Mod de preparare rosii uscate:
Spalam rosiile, apoi le taiem in jumatate, apoi scoatem miezul cu samburi, le asezam in tava pe hartie cerata ,(mie mi-au iesit 4 tavi, am pus cate 2 tavi o data ) presaram sare peste ele si le coacem cam 5 ore la 95 grade celsius. Le punem in borcane sterilizate, adaugam oregano uscat si apoi le umplem cu ulei de masline. Cu o lingurita le apasam pentru a iesi tot aerul . Punem capacul si le punem in cuptor intr-o tava cu apa de 2 cm, iar sub borcane punem un prosop de bucatatrie si le lasam la 120 grade timp de 30 minute.Apoi le depozitam in camara intr-un loc intunecos si racoros.
O reteta recomandata de blogul luckycake.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară