Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rosii uscate:
- 4 kg rosii ( soi cat mai carnos)
- sare de mare
- ulei de masline
- oregano uscat
Mod de preparare rosii uscate:
Spalam rosiile, apoi le taiem in jumatate, apoi scoatem miezul cu samburi, le asezam in tava pe hartie cerata ,(mie mi-au iesit 4 tavi, am pus cate 2 tavi o data ) presaram sare peste ele si le coacem cam 5 ore la 95 grade celsius. Le punem in borcane sterilizate, adaugam oregano uscat si apoi le umplem cu ulei de masline. Cu o lingurita le apasam pentru a iesi tot aerul . Punem capacul si le punem in cuptor intr-o tava cu apa de 2 cm, iar sub borcane punem un prosop de bucatatrie si le lasam la 120 grade timp de 30 minute.Apoi le depozitam in camara intr-un loc intunecos si racoros.
O reteta recomandata de blogul luckycake.ro
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !