Dificultate: scazuta
Cum se preparara salata de dovlecei:
Am spalat 3 dovlecei, le-am taiat capetele si i-am feliat. I-am asezat intr-o tava de yenna, i-am stropit cu ulei de masline si putina sare si i-am lasat la cuptorul incins la 180 de grade timp de vreo 40 de minute.
Cand i-am scos, le-am facut un sos din 3 catei de usturoi si zeama de la o jumatate de lamaie, am turnat acest amestec peste ei si i-am amestecat cu grija si am ras si putina feta, pentru ca totul e mai bun cu putina branza alaturi. Si da, salata asta e mai gustoasa rece decat calda si potrivita dupa destrabalari cu quesadilla si chipotle, muffins ciocolatosi si Margarita.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară