Dificultate: scazuta
Cum se preparara salata de dovlecei:
Am spalat 3 dovlecei, le-am taiat capetele si i-am feliat. I-am asezat intr-o tava de yenna, i-am stropit cu ulei de masline si putina sare si i-am lasat la cuptorul incins la 180 de grade timp de vreo 40 de minute.
Cand i-am scos, le-am facut un sos din 3 catei de usturoi si zeama de la o jumatate de lamaie, am turnat acest amestec peste ei si i-am amestecat cu grija si am ras si putina feta, pentru ca totul e mai bun cu putina branza alaturi. Si da, salata asta e mai gustoasa rece decat calda si potrivita dupa destrabalari cu quesadilla si chipotle, muffins ciocolatosi si Margarita.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?