Salata de dovlecei

12:08, 20 August 2014 publicat în Retete culinare

Salata pe care ai putea sa o gatesti in orice zi de vara. Si pe care iti va face placeere sa o consumi la micul dejun, pranz sau cina.

Dificultate: scazuta

Cum se preparara salata de dovlecei:

Am spalat 3 dovlecei, le-am taiat capetele si i-am feliat. I-am asezat intr-o tava de yenna, i-am stropit cu ulei de masline si putina sare si i-am lasat la cuptorul incins la 180 de grade timp de vreo 40 de minute.

Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
3 Rețete rapide cu SPANAC pe...

Cand i-am scos, le-am facut un sos din 3 catei de usturoi si zeama de la o jumatate de lamaie, am turnat acest amestec peste ei si i-am amestecat cu grija si am ras si putina feta, pentru ca totul e mai bun cu putina branza alaturi. Si da, salata asta e mai gustoasa rece decat calda si potrivita dupa destrabalari cu quesadilla si chipotle, muffins ciocolatosi si Margarita.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro/

Citeste si:
Masca HOMEMADE pentru păr tern și vârfuri despicate – cu ulei de...
Masca HOMEMADE pentru păr...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri