Dificultate: scazuta
Cum se preparara salata de dovlecei:
Am spalat 3 dovlecei, le-am taiat capetele si i-am feliat. I-am asezat intr-o tava de yenna, i-am stropit cu ulei de masline si putina sare si i-am lasat la cuptorul incins la 180 de grade timp de vreo 40 de minute.
Cand i-am scos, le-am facut un sos din 3 catei de usturoi si zeama de la o jumatate de lamaie, am turnat acest amestec peste ei si i-am amestecat cu grija si am ras si putina feta, pentru ca totul e mai bun cu putina branza alaturi. Si da, salata asta e mai gustoasa rece decat calda si potrivita dupa destrabalari cu quesadilla si chipotle, muffins ciocolatosi si Margarita.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro/
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân