O prajitura super gustoasa, racoroasa, dulce acrisoara.

DIficultate: redusa

Cam asa s-a intamplat - am amestecat intr-un bol urmatoarele: 3 cesti de faina, 1 ceasca de ulei, 1 si 1/2 ceasca de zahar, 1 lingurita de praf de copt si una de bicarbonat de sodiu, bobitele de la un baton de vanilie, 3 oua (pe rand) si 400ml de iaurt. Am amestecat vartos si am turnat compozitia in tava de tort unsa cu unt. Deasupra am presarat mure (direct din congelator) si am bagat-o in cuptorul incins, la foc mic unde s-a distrat vreo 50 de minute. Dupa ce a trecut testul scobitorii am transferat-o pe un platou si ne-am indopat cu vreo 2 (sau poate 3) felii...

O reteta recomandata de blogul www.leblogpiquant.com/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri