Cum va spuneam - cheesecake! E cheesecake din ala care nu se coace, ci doar se asteapta rabdator langa el vreo 4 ore (minim) sa se raceasca. Da' si cand e gata - miam-miam, o sa va para bine ca ati asteptat! Partea cu asteptatul e cea mai grea - gatitul propriu-zis e o nimica toata:

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cheesecake cu ciocolata si zmeura:

Se snopesc in bataie cu facaletul 200g de biscuti si se amesteca cu 50g de unt topit. Se amesteca bine si se intinde maglavaisul in tava de tort. Se da un pic la rece si in timpul asta se topesc 100g de ciocolata alba la foc mic.

Dupa ce se racoreste un pic ciocolata, se mixeaza impreuna cu 200g de cream cheese (tip Philadelphia), 300g de branza de vaci si 100g zahar pudra. Apoi se adauga si vreo 100g de zmeura (congelata in cazul meu), se amesteca vag si se toarna peste blatul de biscuiti.

Asta-i tot. Bagati la frigider si asteptati rabdatori macar 4 ore sa se intareasca.

cheesecake cu ciocolata si zmeura

Aceasta reteta a fost realizata de blogul www.leblogpiquant.com/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Desertul de duminica: cheesecake cu ciocolata si zmeura.