Asa ca din seria "Gata in 5 minute", am "gatit" aceasta supa rece de castraveti care, surpriza, surpriza, a fost super-buna (n-aveam asteptari prea mari ca deh - iaurt + castraveti, ce mare scofala poate sa iasa?). Dar se pare ca simplitatea e inselatoare uneori, pentru ca supa a fost delicioasa

Dificultate: redusa

Modul de preparare al supei e mega-simplu: pui in blender 3 castraveti spalati si taiati bucati, 1 legatura mica de marar si una de patrunjel, 2 cepe verzi taiate in segmente, 400ml iaurt 0%, 1 lingura de ulei de masline extra-virgin, sare si piper proaspat macinat, 200 ml de apa rece si (ingredientul cheie) 2 linguri de mustar cu bobite ;).

Toate ingredientele se mixeaza la blender, iar rezultatul este unul delicios. Cel mai bine e sa o lasi sa se racoreasca vreo juma' de ora in frigider ca sa se imprieteneasca bine aromele.

supa de castraveti

O reteta propusa de blogul leblogpiquant.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Racoritor, de vara: Supa de castraveti.