Dificultate: redusa
Modul de preparare al supei e mega-simplu: pui in blender 3 castraveti spalati si taiati bucati, 1 legatura mica de marar si una de patrunjel, 2 cepe verzi taiate in segmente, 400ml iaurt 0%, 1 lingura de ulei de masline extra-virgin, sare si piper proaspat macinat, 200 ml de apa rece si (ingredientul cheie) 2 linguri de mustar cu bobite ;).
Toate ingredientele se mixeaza la blender, iar rezultatul este unul delicios. Cel mai bine e sa o lasi sa se racoreasca vreo juma' de ora in frigider ca sa se imprieteneasca bine aromele.
O reteta propusa de blogul leblogpiquant.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!