Dificultate: redusa
Modul de preparare al supei e mega-simplu: pui in blender 3 castraveti spalati si taiati bucati, 1 legatura mica de marar si una de patrunjel, 2 cepe verzi taiate in segmente, 400ml iaurt 0%, 1 lingura de ulei de masline extra-virgin, sare si piper proaspat macinat, 200 ml de apa rece si (ingredientul cheie) 2 linguri de mustar cu bobite ;).
Toate ingredientele se mixeaza la blender, iar rezultatul este unul delicios. Cel mai bine e sa o lasi sa se racoreasca vreo juma' de ora in frigider ca sa se imprieteneasca bine aromele.
O reteta propusa de blogul leblogpiquant.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?