Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru bruschete cu sparanghel:
- 4 felii de paine, prajite
- 4 catei de usturoi curatati
- 1 legatura de sparanghel cu tulpinile lemnoase inlaturate
- cascaval sau parmezan ras (dupa gust)
- 2 – 3 lingurite de unt / ulei de masline
- 1 lingura de otet balsamic
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare bruschete cu sparanghel:
Fierbem sparanghelul la aburi pana cand se inmoaie putin (3 – 4 minute maxim). In mod normal, l-as taia in bucatele mici ca sa fie mai usor de consumat pe paine, de data asta n-am facut-o din pure motive fotografice, vroiam sa se vad bine bucatile de sparanghel.
Mix de musli pentru mama

Cat fierb legumele, pregatesc painea pe varianta rapida, am prajit-o in toaster, am uns-o cu putin ulei si am inceput a o freca cu catelul de usturoi ca sa se imbibe bine aroma in paine.
Cand sparanghelul e gata, il scoatem intr-un bol si, ca pentru salata, il amestecam cu o lingura de unt/ulei, otetul, sarea, piperul.
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Se aseaza pe feliile de paine prajita si se serveste cu parmezan ras deasupra.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul casutalaurei.ro/
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie