Atunci cand nu mai stii ce sa pregatesti pentru pachetul de luat la munca, sparanghelul este intotdeauna o solutie rapida si consistenta. De data aceasta iti propunem o reteta de bruschete cu sparanghel.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru bruschete cu sparanghel:

  • 4 felii de paine, prajite
  • 4 catei de usturoi curatati
  • 1 legatura de sparanghel cu tulpinile lemnoase inlaturate
  • cascaval sau parmezan ras (dupa gust)
  • 2 – 3 lingurite de unt / ulei de masline
  • 1 lingura de otet balsamic
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare bruschete cu sparanghel:

Fierbem sparanghelul la aburi pana cand se inmoaie putin (3 – 4 minute maxim). In mod normal, l-as taia in bucatele mici ca sa fie mai usor de consumat pe paine, de data asta n-am facut-o din pure motive fotografice, vroiam sa se vad bine bucatile de sparanghel.

Cat fierb legumele, pregatesc painea pe varianta rapida, am prajit-o in toaster, am uns-o cu putin ulei si am inceput a o freca cu catelul de usturoi ca sa se imbibe bine aroma in paine.

Cand sparanghelul e gata, il scoatem intr-un bol si, ca pentru salata, il amestecam cu o lingura de unt/ulei, otetul, sarea, piperul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aluziva, noi detalii despre scandalul cu Zanni. A depus plângere împotriva lui: „Sunt la limită psihic” ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Se aseaza pe feliile de paine prajita si se serveste cu parmezan ras deasupra.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul casutalaurei.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri