Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru bruschete cu sparanghel:
- 4 felii de paine, prajite
- 4 catei de usturoi curatati
- 1 legatura de sparanghel cu tulpinile lemnoase inlaturate
- cascaval sau parmezan ras (dupa gust)
- 2 – 3 lingurite de unt / ulei de masline
- 1 lingura de otet balsamic
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare bruschete cu sparanghel:
Fierbem sparanghelul la aburi pana cand se inmoaie putin (3 – 4 minute maxim). In mod normal, l-as taia in bucatele mici ca sa fie mai usor de consumat pe paine, de data asta n-am facut-o din pure motive fotografice, vroiam sa se vad bine bucatile de sparanghel.
Cat fierb legumele, pregatesc painea pe varianta rapida, am prajit-o in toaster, am uns-o cu putin ulei si am inceput a o freca cu catelul de usturoi ca sa se imbibe bine aroma in paine.
Cand sparanghelul e gata, il scoatem intr-un bol si, ca pentru salata, il amestecam cu o lingura de unt/ulei, otetul, sarea, piperul.
Se aseaza pe feliile de paine prajita si se serveste cu parmezan ras deasupra.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul casutalaurei.ro/
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse