Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru bruschete cu sparanghel:
- 4 felii de paine, prajite
- 4 catei de usturoi curatati
- 1 legatura de sparanghel cu tulpinile lemnoase inlaturate
- cascaval sau parmezan ras (dupa gust)
- 2 – 3 lingurite de unt / ulei de masline
- 1 lingura de otet balsamic
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare bruschete cu sparanghel:
Fierbem sparanghelul la aburi pana cand se inmoaie putin (3 – 4 minute maxim). In mod normal, l-as taia in bucatele mici ca sa fie mai usor de consumat pe paine, de data asta n-am facut-o din pure motive fotografice, vroiam sa se vad bine bucatile de sparanghel.
Cat fierb legumele, pregatesc painea pe varianta rapida, am prajit-o in toaster, am uns-o cu putin ulei si am inceput a o freca cu catelul de usturoi ca sa se imbibe bine aroma in paine.
Cand sparanghelul e gata, il scoatem intr-un bol si, ca pentru salata, il amestecam cu o lingura de unt/ulei, otetul, sarea, piperul.
Se aseaza pe feliile de paine prajita si se serveste cu parmezan ras deasupra.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul casutalaurei.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?