Intr-un bol, am pus cateva foi de salata verde, spalate si tocate, o jumatate de avocado taiat cubulere, cateva feliute de branza cu mucegai albastru, 3-4 rosii cherry injumatatite si nuci pecan fripte putin inainte in tigaia incinsa.
Am incropit si un dressing din 2 lingurite de mustar de Dijon, o lingurita de miere si 2 linguri de ulei de masline extra-virgin, l-am adaugat peste salata si amestecat pana s-a imbibat bine si am mancat cu crutoane din paine neagra.
Bon app’!
O reteta recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro/
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân