Intr-un bol, am pus cateva foi de salata verde, spalate si tocate, o jumatate de avocado taiat cubulere, cateva feliute de branza cu mucegai albastru, 3-4 rosii cherry injumatatite si nuci pecan fripte putin inainte in tigaia incinsa.
Am incropit si un dressing din 2 lingurite de mustar de Dijon, o lingurita de miere si 2 linguri de ulei de masline extra-virgin, l-am adaugat peste salata si amestecat pana s-a imbibat bine si am mancat cu crutoane din paine neagra.
Bon app’!
O reteta recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară