Cand vine vorba de zile calduroase, nimic nu suna mai bine decat o salata fresh. Aceasta salata cu branza Roquefort, avocado si sos de mustar reprezinta micul dejun, pranzul si chiar cina pentru zilele de vara.

Intr-un bol, am pus cateva foi de salata verde, spalate si tocate, o jumatate de avocado taiat cubulere, cateva feliute de branza cu mucegai albastru, 3-4 rosii cherry injumatatite si nuci pecan fripte putin inainte in tigaia incinsa.

Am incropit si un dressing din 2 lingurite de mustar de Dijon, o lingurita de miere si 2 linguri de ulei de masline extra-virgin, l-am adaugat peste salata si amestecat pana s-a imbibat bine si am mancat cu crutoane din paine neagra.

salata de vara cu avocado

Bon app’!

O reteta recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Aceasta salata contine ingredientul secret pentru o vara racoritoare.