Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu foi de pandispan:
- 1 pachet de foi pandispan
Crema :
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL

- 1 litru de lapte
- 5 linguri rase de zahar
- 4 linguri de faina sau 5 linguri de amidon
- 250 g margarina sau unt
- 4 linguri cu nuca de cocos
- esenta de vanilie
- 1 ciocolata alba
Decor:
- 3 linguri de crema
- 1 ciocolata neagra
Mod de preparare prajitura cu foi de pandispan:
Mâini îngrijite și unghii frumoase în cinci pași simpli

Mod de preparare crema :
Fierbem laptele cu zaharul si nuca de cocos. Dam focul mai mic si adaugam usor faina in timp ce amestecam, ca la mamaliga. Frecam bine sa se ingroasa si sa nu aiba cocoloase.
Cand este gata, dam la o parte de pe foc si lasam sa se raceasca. Acoperim suprafata cremei cu folie alimentara sa nu se formeze pojghita. Peste crema rece punem untul la temperatura camerei, esenta de vanilie si ciocolata alba topita si usor racita.
Amestecam cu mixerul pana se leaga ingredientele si rezulta o crema fina si foarte gustoasa. Oprim 3 linguri de crema pentru decor, iar restul de crema o impartim in 3 parti egale si o repartizam intre foile de pandispan.
Ungem suprafata prajiturii cu cele 3 linguri de crema si peste ea punem din loc in loc ciocolata neagra topita. Cu o tepusa pentru frigarui sau scobitoare incepem sa amestecam crema cu ciocolata neagra pentru un decor marmorat si delicios.
Dam prajitura la frigider pentru 2-3 ore. Pofta buna !
Pentru a descoperi si alte retete atractive, vizitati blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră