9 Mai 2014 publicat în Retete culinare 40 share-uri

Cei care prefera mancarurile pe baza de peste se vor bucura degustand aceste pateuri umplute cu macrou .

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pateuri cu peste:

  • 600-700 g file de macrou
  • 1 pachet aluat congelat pentru pateuri (1 kg foietaj)
  • 3 oua fierte
  • o mana de patrunjel
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • sare si piper

Mod de preparare pateuri cu macrou:

Intr-o tigaie, punem sa se rumeneasca pestele in putin ulei, mai mult il frigem. Cand este gata il asezonam cu sare si piper. Ouale fierte le taiem cubulete, pestele il zdrobim cu furculita, patrunjelul il tocam foarte marunt. Amestecam toate ingredientele si le stropim cu zeama de lamaie. Aluatul il decupam in patratele si asezam pe fiecare dintre ele cate o lingura de umplutura. Le impachetam parte peste parte sau plic. Marginile le vom presa cu furculita ca sa se lipesca. Ungem pateurile cu ou batut si le presaram cu seminte de mac, susan sau in. Le asezam intr-o tava si le dam la cuptor incins pentru 30 de minute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid


Vom avea niste pateuri delicioase !

Pofta buna !

O reteta recomandata de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri