Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pateuri cu peste:
- 600-700 g file de macrou
- 1 pachet aluat congelat pentru pateuri (1 kg foietaj)
- 3 oua fierte
- o mana de patrunjel
- sucul de la 1/2 lamaie
- sare si piper
Mod de preparare pateuri cu macrou:
Intr-o tigaie, punem sa se rumeneasca pestele in putin ulei, mai mult il frigem. Cand este gata il asezonam cu sare si piper. Ouale fierte le taiem cubulete, pestele il zdrobim cu furculita, patrunjelul il tocam foarte marunt. Amestecam toate ingredientele si le stropim cu zeama de lamaie. Aluatul il decupam in patratele si asezam pe fiecare dintre ele cate o lingura de umplutura. Le impachetam parte peste parte sau plic. Marginile le vom presa cu furculita ca sa se lipesca. Ungem pateurile cu ou batut si le presaram cu seminte de mac, susan sau in. Le asezam intr-o tava si le dam la cuptor incins pentru 30 de minute.
Vom avea niste pateuri delicioase !
Pofta buna !
O reteta recomandata de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.