Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pateuri cu peste:
- 600-700 g file de macrou
- 1 pachet aluat congelat pentru pateuri (1 kg foietaj)
- 3 oua fierte
- o mana de patrunjel
- sucul de la 1/2 lamaie
- sare si piper
Mod de preparare pateuri cu macrou:
Intr-o tigaie, punem sa se rumeneasca pestele in putin ulei, mai mult il frigem. Cand este gata il asezonam cu sare si piper. Ouale fierte le taiem cubulete, pestele il zdrobim cu furculita, patrunjelul il tocam foarte marunt. Amestecam toate ingredientele si le stropim cu zeama de lamaie. Aluatul il decupam in patratele si asezam pe fiecare dintre ele cate o lingura de umplutura. Le impachetam parte peste parte sau plic. Marginile le vom presa cu furculita ca sa se lipesca. Ungem pateurile cu ou batut si le presaram cu seminte de mac, susan sau in. Le asezam intr-o tava si le dam la cuptor incins pentru 30 de minute.
Vom avea niste pateuri delicioase !
Pofta buna !
O reteta recomandata de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie