ghid pentru o viaţă împlinită

De preparat weekendul acesta: Pateuri cu peste

Cei care prefera mancarurile pe baza de peste se vor bucura degustand aceste pateuri umplute cu macrou .

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pateuri cu peste:

  • 600-700 g file de macrou
  • 1 pachet aluat congelat pentru pateuri (1 kg foietaj)
  • 3 oua fierte
  • o mana de patrunjel
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • sare si piper

Mod de preparare pateuri cu macrou:

Intr-o tigaie, punem sa se rumeneasca pestele in putin ulei, mai mult il frigem. Cand este gata il asezonam cu sare si piper. Ouale fierte le taiem cubulete, pestele il zdrobim cu furculita, patrunjelul il tocam foarte marunt. Amestecam toate ingredientele si le stropim cu zeama de lamaie. Aluatul il decupam in patratele si asezam pe fiecare dintre ele cate o lingura de umplutura. Le impachetam parte peste parte sau plic. Marginile le vom presa cu furculita ca sa se lipesca. Ungem pateurile cu ou batut si le presaram cu seminte de mac, susan sau in. Le asezam intr-o tava si le dam la cuptor incins pentru 30 de minute.

pateuri cu macrou

Vom avea niste pateuri delicioase !

Pofta buna !

O reteta recomandata de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului De preparat weekendul acesta: Pateuri cu peste.