Timp de preparare: 1 - ore
 
 Dificultate: redusa
 
 Ingrediente necesare pentru pateuri cu peste:
 - 600-700 g file de macrou
 - 1 pachet aluat congelat pentru pateuri (1 kg foietaj)
 - 3 oua fierte
 - o mana de patrunjel
 - sucul de la 1/2 lamaie
 - sare si piper
 
Mod de preparare pateuri cu macrou:
Intr-o tigaie, punem sa se rumeneasca pestele in putin ulei, mai mult il frigem. Cand este gata il asezonam cu sare si piper. Ouale fierte le taiem cubulete, pestele il zdrobim cu furculita, patrunjelul il tocam foarte marunt. Amestecam toate ingredientele si le stropim cu zeama de lamaie. Aluatul il decupam in patratele si asezam pe fiecare dintre ele cate o lingura de umplutura. Le impachetam parte peste parte sau plic. Marginile le vom presa cu furculita ca sa se lipesca. Ungem pateurile cu ou batut si le presaram cu seminte de mac, susan sau in. Le asezam intr-o tava si le dam la cuptor incins pentru 30 de minute.
Vom avea niste pateuri delicioase !
Pofta buna !
O reteta recomandata de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei