4 Mai 2014 publicat în Retete culinare 58 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Inghetata rapida, cremoasa si parfumata!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente inghetata de capsuni:

  • 800 g capsuni
  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 400 ml frisca lichida
  • 4 galbenusuri
  • 200 ml. lapte
  • 400 g zahar

Mod de preparare inghetata de capsuni:

Mixam galbenusurile cu zaharul, intr-o craticioara, pana devin o crema. Adugam lapte si omogenizam. Punem acest vas pe foc mic si amestecam continuu pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat o dam deoparte si o lasam sa se raceasca bine. Capsunile spalate si uscate le pasam pana devin un piure, la robot sau blender. Batem frisca si smantana si peste ele turnam compozitia de ou rece si piureul de capsuni. Amestecam cu o lingura .
Dam la congelator, intr-o cutie de plastic cu capac, pentru cateva ore si ...gata !

Super parfumata !

Mai multe poze din timpul prepararii gasiti pe blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro





O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri