Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente inghetata de capsuni:
- 800 g capsuni
- 400 ml smantana pentru frisca
- 400 ml frisca lichida
- 4 galbenusuri
- 200 ml. lapte
- 400 g zahar
Mod de preparare inghetata de capsuni:
Mixam galbenusurile cu zaharul, intr-o craticioara, pana devin o crema. Adugam lapte si omogenizam. Punem acest vas pe foc mic si amestecam continuu pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat o dam deoparte si o lasam sa se raceasca bine. Capsunile spalate si uscate le pasam pana devin un piure, la robot sau blender. Batem frisca si smantana si peste ele turnam compozitia de ou rece si piureul de capsuni. Amestecam cu o lingura .
Dam la congelator, intr-o cutie de plastic cu capac, pentru cateva ore si ...gata !
Super parfumata !
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Mai multe poze din timpul prepararii gasiti pe blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
O gustare dulce pentru Dragobete

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?