Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente inghetata de capsuni:
- 800 g capsuni
- 400 ml smantana pentru frisca
- 400 ml frisca lichida
- 4 galbenusuri
- 200 ml. lapte
- 400 g zahar
Mod de preparare inghetata de capsuni:
Mixam galbenusurile cu zaharul, intr-o craticioara, pana devin o crema. Adugam lapte si omogenizam. Punem acest vas pe foc mic si amestecam continuu pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat o dam deoparte si o lasam sa se raceasca bine. Capsunile spalate si uscate le pasam pana devin un piure, la robot sau blender. Batem frisca si smantana si peste ele turnam compozitia de ou rece si piureul de capsuni. Amestecam cu o lingura .
Dam la congelator, intr-o cutie de plastic cu capac, pentru cateva ore si ...gata !
Super parfumata !
Mai multe poze din timpul prepararii gasiti pe blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare