Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de cartofi noi si spanac:
- 5 - 6 cartofi noi (300 g)
- 2 maini de spanac cat mai crud (baby spinach)
- 30 g cascaval (cam 2 linguri)
- 50 g bacon (3 - 4 feliute)
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura otet
- 1 lingurita mustar
- sare, piper
Mod de preparare salata de cartofi noi si spanac:
Nu dureaza mai mult de 30 minute sa facem aceasta salata, asa ca incepem prin a fierbe cartofii noi intregi sau taiati pe jumatate daca sunt mari. Pregatim sosul pentru salata din ulei, otet, mustar, sare si piper. Razuim cascavalul si il lasam deoparte.
Separat, intr-o tigaie de teflon prajim kaiserul taiat felii. Scoatem kaiserul si aruncam frunzele de spanac in uleiul ramas. Le lasam 2 minute, amestecand mereu, pentru ca vor scadea imediat si nu vrem sa le prajim, doar sa le sotam putin.
Cand sunt fierti cartofii putem aranja salata pe farfurie: asezam cartofii in mijloc, peste si pe langa ei punem frunze de spanac. Stropim cu o lingura de sos, apoi adaugam kaiserul, inca putin sos, iar deasupra presaram cascavalul razuit.
O bunatate de salata, care are in jur de 170 calorii / 100 grame.
O reteta recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?