Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de ridichi cu andive:
- 1 andiva mai mica
- cateva frunze de salata verde
- 2-3 legaturi de ridichi
- 2 cepe verzi
- cateva fire de tarhon, marar, patrunjel proaspat
- 2 linguri branza cu verdeturi
- 2 linguri iaurt
- 3 linguri ulei de masline
- putin otet de mere
- sare, piper
Mod de preparare salata de ridichi cu andive:
Pentru inceput taiem frunzele de salata verde si le asezam pe farfurie. Spalam andiva si alegem cate 3 frunze pentru fiecare portie, pe care le asezam peste fasiile de salata.
Tocam ridichiile cubulete mici impreuna cu partile albe de la ceapa, le amestecam si le punem in andive.
Amestecam crema de branza cu iaurtul, uleiul de masline, otetul de mere, putina sare si piper. Tocam patrunjelul, tarhonul, mararul si frunzele de la ceapa verde. Au iesit foarte fine si au fost gata imediat.
Punem cate o lingura de sos peste "cupele" de salata si mai presaram putin patrunjel tocat pe deasupra.
Sper sa va placa si voua salata aceasta rapida:
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară