O idee de garnitura foarte simpla si proaspata.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de ridichi cu andive:

  • 1 andiva mai mica
  • cateva frunze de salata verde
  • 2-3 legaturi de ridichi
  • 2 cepe verzi
  • cateva fire de tarhon, marar, patrunjel proaspat
  • 2 linguri branza cu verdeturi
  • 2 linguri iaurt
  • 3 linguri ulei de masline
  • putin otet de mere
  • sare, piper

Mod de preparare salata de ridichi cu andive:

Pentru inceput taiem frunzele de salata verde si le asezam pe farfurie. Spalam andiva si alegem cate 3 frunze pentru fiecare portie, pe care le asezam peste fasiile de salata.

Tocam ridichiile cubulete mici impreuna cu partile albe de la ceapa, le amestecam si le punem in andive.
Amestecam crema de branza cu iaurtul, uleiul de masline, otetul de mere, putina sare si piper. Tocam patrunjelul, tarhonul, mararul si frunzele de la ceapa verde. Au iesit foarte fine si au fost gata imediat.

Punem cate o lingura de sos peste "cupele" de salata si mai presaram putin patrunjel tocat pe deasupra.
Sper sa va placa si voua salata aceasta rapida:

salata de ridichi cu andive


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de Ridichi cu Andive.