Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru placinta cu spanac si leurda:
- 1 kg de frunze – spanac si leurda
- 1 pachet de foi de placinta
- Ulei de masline
- Cateva fire de ceapa verde
- 1 legatura de marar
- 4 linguri de orez
- Sare, piper
Mod de preparare placinta cu spanac si leurda:
Se curata, spala si se taie frunzele în bucati mari. Se framanta usor cu mana si se storc sa mai iasa din suc. Se toaca ceapa si se caleste pana devine transparenta, se adauga spanacul si leurda, mararul, sare si piper dupa gust. Se amesteca si se ia dupa foc.
Se fierbe orezul, eu l-am prajit putin în ulei si abia apoi l-am fiert si apoi se adauga peste verdeturi. Am uns o tava cu ulei si am pus, pe rand, jumatate din foile de placinta, fiecare unsa cu cate putin ulei.
Am intins umplutura si am adaugat restul de foi, ungandu-le cu ulei pe fiecare. Am pus la cuptorul încins si am lasat cam o ora la foc mediu.
O reteta recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?