Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru homemade chips:
Avem nevoie de 2-3 cartofi, 1 pastarnac, 1 cartof dulce si o sfecla. Toate le-a feliat subtirel de tot robotul, iar eu le-am spalat bine, si apoi le-am zvantat pe prosoape de hartie.
Am incins in ceaun ulei cam de 3-4 cm si am prajit chipsurile cateva minute la foc iute, pana s-au rumenit exact cat trebuie. (Avand in vedere ca iarna nu-i ca vara, iar cartofii nu-s ca sfecla/pastarnacul, am descoprit rapid ca cel mai bine e sa prajesti separat chipsurile de fiecare soi: pastarnacul si cartofii dulci s-au rumenit cel mai repede, cartofii ceva mai incet si sfecla a fost cea mai puturoasa, si, sincer vorbind, de-a dreptul refractara la a se rumeni cum vroiam eu. Next time, no sfecla!). Le-am scos pe farfurii tapetate cu hartie abdorbanta si le-am lasat sa se scurga bine, le-am sarat si, well, le-am infulecat in no time, simtindu-ma din nou copil. Au fost bune!
Aceasta reteta a fost recomandata de www.leblogpiquant.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă