29 Martie 2014 publicat în Retete culinare 21 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Combinatia perfecta: o usoara si rapida supa de legume, imbogatita la final cu un ou perfect, moale si delicat, care adauga savoare si consistenta legumelor!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa-crema de sparanghel cu oua ochiuri romanesti:

  • o mana de sparanghel (in jur de 10 fire)
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 telina
  • 2 cartofi
  • sare
  • ulei de masline
  • un ou
  • putin otet

Mod de preparare supa-crema de sparanghel cu oua ochiuri:

Puneti la fiert ingredientele pentru supa si pasati legumele cand au fiert. Cand supa e gata de servit, puneti pe foc o oala cu un litru de apa si 2 linguri de otet alb. Cand aba e foarte fierbinte (dar inca nu a dat in clocot!), spargeti oul intr-un mic bol si turnati-l in apa incet, cat mai aproape de suprafata apei (daca il spargeti direct in apa, riscati sa nu se mai inchege frumos). Lasati oul sa fiarba 2 minute pentru un miez moale.
Scoateti oul din apa cu o mica sita si puneti-l in supa. Condimentati cu piper proaspat macinat.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune și nutritive preparate de toamnă pe care să le consumi în această perioadă Beneficiile consumului de broccoli și rețete delicioase Mâncare de linte roșie - Rețete delicioase, hrănitoare și ușor de preparat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri