Combinatia perfecta: o usoara si rapida supa de legume, imbogatita la final cu un ou perfect, moale si delicat, care adauga savoare si consistenta legumelor!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa-crema de sparanghel cu oua ochiuri romanesti:

  • o mana de sparanghel (in jur de 10 fire)
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 telina
  • 2 cartofi
  • sare
  • ulei de masline
  • un ou
  • putin otet

Mod de preparare supa-crema de sparanghel cu oua ochiuri:

Puneti la fiert ingredientele pentru supa si pasati legumele cand au fiert. Cand supa e gata de servit, puneti pe foc o oala cu un litru de apa si 2 linguri de otet alb. Cand aba e foarte fierbinte (dar inca nu a dat in clocot!), spargeti oul intr-un mic bol si turnati-l in apa incet, cat mai aproape de suprafata apei (daca il spargeti direct in apa, riscati sa nu se mai inchege frumos). Lasati oul sa fiarba 2 minute pentru un miez moale.
Scoateti oul din apa cu o mica sita si puneti-l in supa. Condimentati cu piper proaspat macinat.

supa crema de sparanghel

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa-crema de sparanghel cu oua ochiuri romanesti.