Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa-crema de sparanghel cu oua ochiuri romanesti:
- o mana de sparanghel (in jur de 10 fire)
- 1 ceapa mare
- 1/2 telina
- 2 cartofi
- sare
- ulei de masline
- un ou
- putin otet
Mod de preparare supa-crema de sparanghel cu oua ochiuri:
Puneti la fiert ingredientele pentru supa si pasati legumele cand au fiert. Cand supa e gata de servit, puneti pe foc o oala cu un litru de apa si 2 linguri de otet alb. Cand aba e foarte fierbinte (dar inca nu a dat in clocot!), spargeti oul intr-un mic bol si turnati-l in apa incet, cat mai aproape de suprafata apei (daca il spargeti direct in apa, riscati sa nu se mai inchege frumos). Lasati oul sa fiarba 2 minute pentru un miez moale.
Scoateti oul din apa cu o mica sita si puneti-l in supa. Condimentati cu piper proaspat macinat.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”