Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa-crema de sparanghel cu oua ochiuri romanesti:
- o mana de sparanghel (in jur de 10 fire)
- 1 ceapa mare
- 1/2 telina
- 2 cartofi
- sare
- ulei de masline
- un ou
- putin otet
Mod de preparare supa-crema de sparanghel cu oua ochiuri:
Puneti la fiert ingredientele pentru supa si pasati legumele cand au fiert. Cand supa e gata de servit, puneti pe foc o oala cu un litru de apa si 2 linguri de otet alb. Cand aba e foarte fierbinte (dar inca nu a dat in clocot!), spargeti oul intr-un mic bol si turnati-l in apa incet, cat mai aproape de suprafata apei (daca il spargeti direct in apa, riscati sa nu se mai inchege frumos). Lasati oul sa fiarba 2 minute pentru un miez moale.
Scoateti oul din apa cu o mica sita si puneti-l in supa. Condimentati cu piper proaspat macinat.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară