Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tabouleh:
- 6 - 7 rosii cherry
- 100 g cous cous dezhidratat
- 1 legatura ceapa verde
- 2 legaturi patrunjel
- 2 - 3 linguri ulei de masline (cu ardei iute daca vreti sa fie putin picanta)
- zeama de la o lamaie
- cateva frunze de menta
- sare, piper
Mod de preparare tabouleh:
Cous cousul pe care il aveam trebuia fiert, asa ca l-am fiert vreo 7 minute in apa cu putina sare, dupa care l-am lasat sa se scurga.
Tocam fin ceapa, patrunjelul, menta pe care am taiat-o din tufa de pe pervaz, iar rosiile le taiem cubulete mici.
Amestecam toate legumele cu cous cous-ul, zeama de lamaie, sare, piper, ulei. Asezam pe farfurie cateva frunze de salata creata si deasupra punem tabouleh wannabe-ul. Ornam cu o felie de lamaie si savuram aceasta salata care are aproximativ 110 calorii la 100 de grame.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul /furnicuti.blogspot.ro/
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana