Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tabouleh:
- 6 - 7 rosii cherry
- 100 g cous cous dezhidratat
- 1 legatura ceapa verde
- 2 legaturi patrunjel
- 2 - 3 linguri ulei de masline (cu ardei iute daca vreti sa fie putin picanta)
- zeama de la o lamaie
- cateva frunze de menta
- sare, piper
Mod de preparare tabouleh:
Cous cousul pe care il aveam trebuia fiert, asa ca l-am fiert vreo 7 minute in apa cu putina sare, dupa care l-am lasat sa se scurga.
Tocam fin ceapa, patrunjelul, menta pe care am taiat-o din tufa de pe pervaz, iar rosiile le taiem cubulete mici.
Amestecam toate legumele cu cous cous-ul, zeama de lamaie, sare, piper, ulei. Asezam pe farfurie cateva frunze de salata creata si deasupra punem tabouleh wannabe-ul. Ornam cu o felie de lamaie si savuram aceasta salata care are aproximativ 110 calorii la 100 de grame.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul /furnicuti.blogspot.ro/
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă