Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fish&chips:
Za Fish (aka Pestele) - 4 fileuri de peste alb (cod, merluciu, ce va place) + un aluat facut din 100ml bere si 100ml de faina + sare si piper (trebuie sa aiba consistenta unei smantani). Dati pestele prin maclavaisul asta, si prajiti-l in ulei incins, pana devine auriu si crocant
Za Chips (aka cartofii prajiti) - aici nu mai e nevoie de explicatii
Za Mushy Peas (aka piure de mazare) - personajul nerostit, dar foarte important ;) Fierbeti timp de 10 minute 400g mazare congelata (eu o pun direct din congelator in oala). Apoi mixati-o impreuna cu 75g unt, sare, piper si cateva frunzulite de menta. Adaugati 3-4 picaturi de zeama de lamaie si gata!
E foarte simplu de facut ... dar (mare DAR) ca sa fie absolut delicios, trebuie neaparat sa serviti fish & chips pe un ziar, alaturi de un pahar de bere. Daca faceti asa, va fi perfect!
O reteta recomandata de blogul www.leblogpiquant.com/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară