12:03, 15 Martie 2014 publicat în Retete culinare

O idee excelenta pentru seara de sambata, peste si cartofi prajiti.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru fish&chips:

Za Fish (aka Pestele) - 4 fileuri de peste alb (cod, merluciu, ce va place) + un aluat facut din 100ml bere si 100ml de faina + sare si piper (trebuie sa aiba consistenta unei smantani). Dati pestele prin maclavaisul asta, si prajiti-l in ulei incins, pana devine auriu si crocant
Za Chips (aka cartofii prajiti) - aici nu mai e nevoie de explicatii

Citeste si:
Siguranța copiilor în mașină: Tot ce trebuie să știi despre...
Siguranța copiilor în mașină:...

Za Mushy Peas (aka piure de mazare) - personajul nerostit, dar foarte important ;) Fierbeti timp de 10 minute 400g mazare congelata (eu o pun direct din congelator in oala). Apoi mixati-o impreuna cu 75g unt, sare, piper si cateva frunzulite de menta. Adaugati 3-4 picaturi de zeama de lamaie si gata!

E foarte simplu de facut ... dar (mare DAR) ca sa fie absolut delicios, trebuie neaparat sa serviti fish & chips pe un ziar, alaturi de un pahar de bere. Daca faceti asa, va fi perfect!

Citeste si:
Top 7 cele mai noi filme și premiere ale sezonului din cinema
Top 7 cele mai noi filme și...

O reteta recomandata de blogul www.leblogpiquant.com/


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri