Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata tabbouleh:
- 100 grame de bulgur
- 5 rosii bine coapte
- 1 ceapa rosie
- 1 legatura de patrunjel
- Cateva frunzulite de menta
- Ulei de masline
- Zeama de la o lamaie
- Sare
Mod de preparare salata tabbouleh:
Intr-un recipient etans se pun bulgurul si rosiile taiate bucatele mici. Se agita recipientul ca bulgurul sa fie bine acoperit de rosii. Se lasa la rece cam 2 ore pana se inmoaie bulgurul.
Ceapa se taie marunt, se toaca patrunjelul si menta si se adauga peste bulgur si rosii si se amesteca bine.
Se adauga zeama de la o lamaie si ulei de masline, se potriveste de sare si se serveste.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?