Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata tabbouleh:
- 100 grame de bulgur
- 5 rosii bine coapte
- 1 ceapa rosie
- 1 legatura de patrunjel
- Cateva frunzulite de menta
- Ulei de masline
- Zeama de la o lamaie
- Sare
Mod de preparare salata tabbouleh:
Intr-un recipient etans se pun bulgurul si rosiile taiate bucatele mici. Se agita recipientul ca bulgurul sa fie bine acoperit de rosii. Se lasa la rece cam 2 ore pana se inmoaie bulgurul.
Ceapa se taie marunt, se toaca patrunjelul si menta si se adauga peste bulgur si rosii si se amesteca bine.
Se adauga zeama de la o lamaie si ulei de masline, se potriveste de sare si se serveste.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse