Tabbouleh - o salata colorata

12:02, 28 Februarie 2014 publicat în Retete culinare2 share-uri

Salata aceasta arabeasca este o incantare pentru papile pentru multitudinea de arome, este racoritoare si foarte sanatoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata tabbouleh:

  • 100 grame de bulgur
  • 5 rosii bine coapte
  • 1 ceapa rosie
  • 1 legatura de patrunjel
  • Cateva frunzulite de menta
  • Ulei de masline
  • Zeama de la o lamaie
  • Sare

Mod de preparare salata tabbouleh:

Intr-un recipient etans se pun bulgurul si rosiile taiate bucatele mici. Se agita recipientul ca bulgurul sa fie bine acoperit de rosii. Se lasa la rece cam 2 ore pana se inmoaie bulgurul.

Citeste si:
370.000 de PET-uri și 160.000 litri de ulei uzat, colectați în...
370.000 de PET-uri și 160.000...

Ceapa se taie marunt, se toaca patrunjelul si menta si se adauga peste bulgur si rosii si se amesteca bine.

Se adauga zeama de la o lamaie si ulei de masline, se potriveste de sare si se serveste.

Citeste si:
Uleiul din ficat de cod și uleiul de pește: ce beneficii aduce...
Uleiul din ficat de cod și...

Aceasta reteta a fost oferita de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri