Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru lipie cu pui si legume coapte:
- 200 gr faina
- aprox 60 gr apa
- 2-3 linguri ulei
- 1/2 pliculet drojdie
- putin zahar (ptr activarea drojdiei)
- putina sare
Mod de preparare lipie cu pui:
Framantati aluatul si lasati-l la crescut pentru 30 de minute. Apoi faceti o a doua framantare si intindeti cu sucitorul lipii in dimensiunea dorita, pe care apoi le prajiti pe gratar.
Alaturi de lipii, pe gratar, coaceti si cateva felii groase de rosii, ceapa si ardei.
Cand sunt coapte lipiile, presarati peste ele legumele coapte, carnea de pui taiata cubulete marunte (eu am folosit piept de pui fiert in supa) si cas proaspat. Mai lasati putin pe gratar cat sa se topeasca branza, presarati cu oregano si ulei de masline si serviti!
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.gr/
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă