Chipsuri de sfecla

12:02, 16 Februarie 2014 publicat în Retete culinare6 share-uri

Atunci cand vreti o gustarica, incercati sa fie una gustoasa si cat mai sanatoasa. Niste chipsuri de sfecla gatite la cuptor, de exemplu.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru chipsuri de sfecla:

  • 1 sfecla
  • sare de mare
  • ulei de masline

Mod de preparare chipsuri de sfecla:

Am taiat sfecla in felii subtiri si am uns-o bine cu ulei de masline si am sarat putin. Am pus fiecare feliuta separat pe o foaie de copt in tava si am mai pus o hartie si peste ele.
Timp de 20 de minute le-am copt acoperite cu hartie, apoi am luat hartia si au mai stat cam 10 minute in cuptor, pana au inceput sa se stranga si sa increteasca marginile.

Citeste si:
Uleiul din ficat de cod și uleiul de pește: ce beneficii aduce...
Uleiul din ficat de cod și...

Le-am scos si le-am lasat la racit, iar apoi le-am servit cu putina branza de casa. A fost o combinatie perfecta, dar va incurajez sa experimentati cu orice simtiti voi ca vi se potriveste.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

Citeste si:
Cum să îți convingi iubitul să fie mai atent la imaginea lui
 Cum să îți convingi iubitul...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri