Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chipsuri de sfecla:
- 1 sfecla
- sare de mare
- ulei de masline
Mod de preparare chipsuri de sfecla:
Am taiat sfecla in felii subtiri si am uns-o bine cu ulei de masline si am sarat putin. Am pus fiecare feliuta separat pe o foaie de copt in tava si am mai pus o hartie si peste ele.
Timp de 20 de minute le-am copt acoperite cu hartie, apoi am luat hartia si au mai stat cam 10 minute in cuptor, pana au inceput sa se stranga si sa increteasca marginile.
Le-am scos si le-am lasat la racit, iar apoi le-am servit cu putina branza de casa. A fost o combinatie perfecta, dar va incurajez sa experimentati cu orice simtiti voi ca vi se potriveste.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară