Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chipsuri de sfecla:
- 1 sfecla
- sare de mare
- ulei de masline
Mod de preparare chipsuri de sfecla:
Am taiat sfecla in felii subtiri si am uns-o bine cu ulei de masline si am sarat putin. Am pus fiecare feliuta separat pe o foaie de copt in tava si am mai pus o hartie si peste ele.
Timp de 20 de minute le-am copt acoperite cu hartie, apoi am luat hartia si au mai stat cam 10 minute in cuptor, pana au inceput sa se stranga si sa increteasca marginile.
Le-am scos si le-am lasat la racit, iar apoi le-am servit cu putina branza de casa. A fost o combinatie perfecta, dar va incurajez sa experimentati cu orice simtiti voi ca vi se potriveste.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9