Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chipsuri de sfecla:
- 1 sfecla
- sare de mare
- ulei de masline
Mod de preparare chipsuri de sfecla:
Am taiat sfecla in felii subtiri si am uns-o bine cu ulei de masline si am sarat putin. Am pus fiecare feliuta separat pe o foaie de copt in tava si am mai pus o hartie si peste ele.
Timp de 20 de minute le-am copt acoperite cu hartie, apoi am luat hartia si au mai stat cam 10 minute in cuptor, pana au inceput sa se stranga si sa increteasca marginile.
Le-am scos si le-am lasat la racit, iar apoi le-am servit cu putina branza de casa. A fost o combinatie perfecta, dar va incurajez sa experimentati cu orice simtiti voi ca vi se potriveste.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!