Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui dulce-acrisor in sos de portocale:
- 1 piept de pui, taiat in fasii
- 2 linguri sos soia
- 1 lingurita coaja rasa de portocala
- o jumatate de cana de suc proaspat de portocale
- 3 catei de usturoi
- 1 lingurita ghimbir
- piper
- 1 ardei rosu taiat fasii
- 1 ceapa tocata
Mod de preparare pui dulce-acrisor in sos de portocale:
Mai intai amestecati primele trei ingrediente si lasati carnea la frigider pentru o jumatate de ora. Intr-o tigaie incingeti bine un pic de ulei si adaugati usturoiul si ardeii. Apoi adaugati amestecul de carne si prajiti carnea. Turnati apoi peste cana de suc si adaugati restul condimentelor, lasand sa fiarba pana scade si se ingroaja sosul. Serviti cu orez cu mazare.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?