Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui dulce-acrisor in sos de portocale:
- 1 piept de pui, taiat in fasii
- 2 linguri sos soia
- 1 lingurita coaja rasa de portocala
- o jumatate de cana de suc proaspat de portocale
- 3 catei de usturoi
- 1 lingurita ghimbir
- piper
- 1 ardei rosu taiat fasii
- 1 ceapa tocata
Mod de preparare pui dulce-acrisor in sos de portocale:
Mai intai amestecati primele trei ingrediente si lasati carnea la frigider pentru o jumatate de ora. Intr-o tigaie incingeti bine un pic de ulei si adaugati usturoiul si ardeii. Apoi adaugati amestecul de carne si prajiti carnea. Turnati apoi peste cana de suc si adaugati restul condimentelor, lasand sa fiarba pana scade si se ingroaja sosul. Serviti cu orez cu mazare.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare