Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui dulce-acrisor in sos de portocale:
- 1 piept de pui, taiat in fasii
- 2 linguri sos soia
- 1 lingurita coaja rasa de portocala
- o jumatate de cana de suc proaspat de portocale
- 3 catei de usturoi
- 1 lingurita ghimbir
- piper
- 1 ardei rosu taiat fasii
- 1 ceapa tocata
Mod de preparare pui dulce-acrisor in sos de portocale:
Mai intai amestecati primele trei ingrediente si lasati carnea la frigider pentru o jumatate de ora. Intr-o tigaie incingeti bine un pic de ulei si adaugati usturoiul si ardeii. Apoi adaugati amestecul de carne si prajiti carnea. Turnati apoi peste cana de suc si adaugati restul condimentelor, lasand sa fiarba pana scade si se ingroaja sosul. Serviti cu orez cu mazare.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.