Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui dulce-acrisor in sos de portocale:
- 1 piept de pui, taiat in fasii
- 2 linguri sos soia
- 1 lingurita coaja rasa de portocala
- o jumatate de cana de suc proaspat de portocale
- 3 catei de usturoi
- 1 lingurita ghimbir
- piper
- 1 ardei rosu taiat fasii
- 1 ceapa tocata
Mod de preparare pui dulce-acrisor in sos de portocale:
Mai intai amestecati primele trei ingrediente si lasati carnea la frigider pentru o jumatate de ora. Intr-o tigaie incingeti bine un pic de ulei si adaugati usturoiul si ardeii. Apoi adaugati amestecul de carne si prajiti carnea. Turnati apoi peste cana de suc si adaugati restul condimentelor, lasand sa fiarba pana scade si se ingroaja sosul. Serviti cu orez cu mazare.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei