Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripioare marocane:
- o caserola de aripioare de pui
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita piper
- 1 lingurita pudra de usturoi
- sare
Pentru sos
- sucul de la o portocala
- 2-3 linguri de melasa
- 2-3 linguri de zahar
- pireu de la 1/2 mango
- putin unt
Mod de preparare aripioare marocane:
Aripioarele le condimentati cu scortisoara, piper, pudra de usturoi si sare, le stropiti putin cu ulei si le dati la cuptor pana se rumenesc.
Cat timp aripioarele sunt in cuptor preparati sosul intr-un vas pana cand se ingroasa suficient sa imbrace lingura - e nevoie de putin timp sa se lege componentele.
Cand sunt gata aripioarele, aruncati-le fierbinti in sosul pregatit si lasati sa se raceasca usor inainte de a le servi.* Cous-cous-ul preparati-l conform indicatiilor de pe ambalaj. Eu am adaugat la el putin praz, ardei rosu, zucchini, frunze de spanac si ciuperci.
La final am presarat peste cateva bobite de rodie, un detaliu foarte revigorant in dulceata aripioarelor.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară