Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftele pufoase:
- 500g carne tocata amestec
- 4 felii de franzela, inmuiate in lapte si bine scurse
- 1 ou
- 2 cepe mici, calite in puuutin ulei pana devin sticloase
- 5 catei de usturoi pisati
- 1 legatura de marar - tocata
- sare, piper si cimbru
Am amestescat toate ingredientele, iar din maglavaisul rezultat am format chiftelele, le-am tavalit prin faina si le-am prajit in vreo 5 linguri de ulei, pana s-au facut rumene si frumoase si ademenitoare de numa'.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.leblogpiquant.com
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân