Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftele pufoase:
- 500g carne tocata amestec
- 4 felii de franzela, inmuiate in lapte si bine scurse
- 1 ou
- 2 cepe mici, calite in puuutin ulei pana devin sticloase
- 5 catei de usturoi pisati
- 1 legatura de marar - tocata
- sare, piper si cimbru
Am amestescat toate ingredientele, iar din maglavaisul rezultat am format chiftelele, le-am tavalit prin faina si le-am prajit in vreo 5 linguri de ulei, pana s-au facut rumene si frumoase si ademenitoare de numa'.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.leblogpiquant.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?