Reteta este simpla: mult miez de paine, ca sa fie pufoase. Mult marar. Carne tocata - amestec. Tavalite prin faina si prajite. Delicioase!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru chiftele pufoase:

  • 500g carne tocata amestec
  • 4 felii de franzela, inmuiate in lapte si bine scurse
  • 1 ou
  • 2 cepe mici, calite in puuutin ulei pana devin sticloase
  • 5 catei de usturoi pisati
  • 1 legatura de marar - tocata
  • sare, piper si cimbru

Am amestescat toate ingredientele, iar din maglavaisul rezultat am format chiftelele, le-am tavalit prin faina si le-am prajit in vreo 5 linguri de ulei, pana s-au facut rumene si frumoase si ademenitoare de numa'.

chiftele pufoase

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.leblogpiquant.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum sa prepari chiftele pufoase.