Cum sa prepari chiftele pufoase

12:01, 25 Ianuarie 2014 publicat în Retete culinare19 share-uri

Reteta este simpla: mult miez de paine, ca sa fie pufoase. Mult marar. Carne tocata - amestec. Tavalite prin faina si prajite. Delicioase!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru chiftele pufoase:

  • 500g carne tocata amestec
  • 4 felii de franzela, inmuiate in lapte si bine scurse
  • 1 ou
  • 2 cepe mici, calite in puuutin ulei pana devin sticloase
  • 5 catei de usturoi pisati
  • 1 legatura de marar - tocata
  • sare, piper si cimbru

Am amestescat toate ingredientele, iar din maglavaisul rezultat am format chiftelele, le-am tavalit prin faina si le-am prajit in vreo 5 linguri de ulei, pana s-au facut rumene si frumoase si ademenitoare de numa'.

Citeste si:
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL
Îl vei adora: 5 Moduri în...

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.leblogpiquant.com

Citeste si:
Bariéderm Cica Ulei susține și îngrijește pielea
Bariéderm Cica Ulei susține...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri