Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru surimi cu iaurt de capra si usturoi:
Asadar - surimi. Erau congelat. Doua pachetele. Decongelate si taiate cubulete. O jumatate de iaurt de capra cu 4% grăsime (cred ca in jur de 100 de grame am pus), cinci catei de usturoi transformati in mujdei, cu un pic de ulei de masline. Busuioc uscat. As fi vrut verde, insa mi-a fost mila sa jumulesc singurul fir salvat de la uscare. Sare si piper.
Amestecam toate ingredientele si servim cu paine prajita.
Cam atat. Suficient de simplu incat sa ramana timp pentru lenevit.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.bucatareli.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”