Comunicat de presa
Ingrediente
600 g cartofi
200 g faina
50 g faina
1 ou
250 g branza de oaie
150-200 g sunca afumata
150 g cartofi fierti
250 ml smantana
100 g Gustul untului Koliba
Arpagic sau ceapa
5 supe delicioase si sanatoase pentru cei mici

Preparare
Se pun cartofii necuratati la fiert. Intre timp se pregateste umplutura. Se amesteca 50 g Gustul untului Koliba cu un pic de sare, 250 g branza de oaie, ceapa tocata, o lingura de smantana si sunca afumata.
Se curata cartofii fierti si se dau prin razatoare, se amesteca cu ou si faina si se framanta aluatul. Se lasa apoi la dospit. Intre timp se toaca sunca, se pune la prajit si se marunteste ceapa verde. Aluatul obtinut se imparte in bucati mici egale si se intind cu facaletul. Cu o lingura se pune compozitia pregatita in centrul fiecarei bucati de aluat si se infasoara, avand grija ca marginile sa fie bine lipite apasand cu furculita. Se pun apoi la fiert in apa cu sare timp de 6 minute.
Studiu de piata national: Romanii prefera carnea de pui

Se servesc impreuna cu sunca prajita, tocata marunt, smantana si ceapa maruntita.
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei