2 Decembrie 2013 publicat în Retete culinare 36 share-uri

Sunt incredibil de fragede, cu un gust dulce delicat, iar combinatia dintre mar, usturoi si cimbru este una deosebita!

DIficultate: redusa

Ingrediente necesare pentru aripioare in marinata de suc de mere si cimbru:

  • o caserola de aripioare de pui
  • 1/2 cana suc de mere Santerra
  • sare
  • boia
  • piper
  • pudra de usturoi
  • cimbru

Mod de preparare aripioare in marinata de suc de mereu si cimbru:

Condimentele se amesteca cu sucul de mere. In aceasta marinata se pun aripioarele (eu le-am taiat in doua, dar voi le puteti lasa intregi) si se lasa la rece cateva ore, chiar peste noapte.
Apoi puneti aripioarele intr-o tava la cuptor, cu foc dat la maxim pentru 10-15 minute si apoi la foc mic pana sunt gata.

Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri