DIficultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripioare in marinata de suc de mere si cimbru:
- o caserola de aripioare de pui
- 1/2 cana suc de mere Santerra
- sare
- boia
- piper
- pudra de usturoi
- cimbru
Mod de preparare aripioare in marinata de suc de mereu si cimbru:
Condimentele se amesteca cu sucul de mere. In aceasta marinata se pun aripioarele (eu le-am taiat in doua, dar voi le puteti lasa intregi) si se lasa la rece cateva ore, chiar peste noapte.
Apoi puneti aripioarele intr-o tava la cuptor, cu foc dat la maxim pentru 10-15 minute si apoi la foc mic pana sunt gata.
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?