DIficultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripioare in marinata de suc de mere si cimbru:
- o caserola de aripioare de pui
- 1/2 cana suc de mere Santerra
- sare
- boia
- piper
- pudra de usturoi
- cimbru
Mod de preparare aripioare in marinata de suc de mereu si cimbru:
Condimentele se amesteca cu sucul de mere. In aceasta marinata se pun aripioarele (eu le-am taiat in doua, dar voi le puteti lasa intregi) si se lasa la rece cateva ore, chiar peste noapte.
Apoi puneti aripioarele intr-o tava la cuptor, cu foc dat la maxim pentru 10-15 minute si apoi la foc mic pana sunt gata.
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei