Sunt incredibil de fragede, cu un gust dulce delicat, iar combinatia dintre mar, usturoi si cimbru este una deosebita!

DIficultate: redusa

Ingrediente necesare pentru aripioare in marinata de suc de mere si cimbru:

  • o caserola de aripioare de pui
  • 1/2 cana suc de mere Santerra
  • sare
  • boia
  • piper
  • pudra de usturoi
  • cimbru

Mod de preparare aripioare in marinata de suc de mereu si cimbru:

Condimentele se amesteca cu sucul de mere. In aceasta marinata se pun aripioarele (eu le-am taiat in doua, dar voi le puteti lasa intregi) si se lasa la rece cateva ore, chiar peste noapte.
Apoi puneti aripioarele intr-o tava la cuptor, cu foc dat la maxim pentru 10-15 minute si apoi la foc mic pana sunt gata.

aripioare in marinata de suc de mere

Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Aripioare in marinata de suc de mere si cimbru.