DIficultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripioare in marinata de suc de mere si cimbru:
- o caserola de aripioare de pui
- 1/2 cana suc de mere Santerra
- sare
- boia
- piper
- pudra de usturoi
- cimbru
Mod de preparare aripioare in marinata de suc de mereu si cimbru:
Condimentele se amesteca cu sucul de mere. In aceasta marinata se pun aripioarele (eu le-am taiat in doua, dar voi le puteti lasa intregi) si se lasa la rece cateva ore, chiar peste noapte.
Apoi puneti aripioarele intr-o tava la cuptor, cu foc dat la maxim pentru 10-15 minute si apoi la foc mic pana sunt gata.
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară