DIficultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripioare in marinata de suc de mere si cimbru:
- o caserola de aripioare de pui
- 1/2 cana suc de mere Santerra
- sare
- boia
- piper
- pudra de usturoi
- cimbru
Mod de preparare aripioare in marinata de suc de mereu si cimbru:
Condimentele se amesteca cu sucul de mere. In aceasta marinata se pun aripioarele (eu le-am taiat in doua, dar voi le puteti lasa intregi) si se lasa la rece cateva ore, chiar peste noapte.
Apoi puneti aripioarele intr-o tava la cuptor, cu foc dat la maxim pentru 10-15 minute si apoi la foc mic pana sunt gata.
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”