Fagiolata este o tocanita specifica bucatariei italienesti. Extrem de gustoasa si mai ales consistenta, este ideala pentru sezonul rece.
Ingrediente:
200g boabe de fasole
1 morcov
1 ardei gras
1 ceapa
1 telina mica
50g paste
sare
Cum preparam:
- Spalam fasolea si o lasam in apa peste noapte.
- Punem fasolea la fiert. Spalam legumele, le curatam si le tocam marunt.
- Dupa e fasolea a fiert 30 de minute, punem legumele, mai putin ceapa si mai fierbem inca 30 de minute.
- Fierbem pastele si le lasam sa se scurga.
- Ceapa tocata o prajim 1 minut in ulei bine incins si o adaugam peste fasole. Oprim focul si punem pastele.
- Putem folosi fasole din conserva si putem sari peste etapa de fierbere.
6 portii
Timp de preparare: 1 ora
Pentru mai multe retete si articole despre gastronomie, viziteaza www.lacucina.ro.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară