Fagiolata este o tocanita specifica bucatariei italienesti. Extrem de gustoasa si mai ales consistenta, este ideala pentru sezonul rece.
Ingrediente:
200g boabe de fasole
1 morcov
1 ardei gras
1 ceapa
1 telina mica
50g paste
sare
Cum preparam:
- Spalam fasolea si o lasam in apa peste noapte.
- Punem fasolea la fiert. Spalam legumele, le curatam si le tocam marunt.
- Dupa e fasolea a fiert 30 de minute, punem legumele, mai putin ceapa si mai fierbem inca 30 de minute.
- Fierbem pastele si le lasam sa se scurga.
- Ceapa tocata o prajim 1 minut in ulei bine incins si o adaugam peste fasole. Oprim focul si punem pastele.
- Putem folosi fasole din conserva si putem sari peste etapa de fierbere.
6 portii
Timp de preparare: 1 ora
Pentru mai multe retete si articole despre gastronomie, viziteaza www.lacucina.ro.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!