Am ales din caietul cu prajituri o reteta care sa-ti aminteasca de rasfatul copilariei: tarta cu branza si cirese.
Ingrediente:
Aluat
2 oua
150g faina
100g zahar
50g unt
esenta de vanilie
½ lingurita de sare
Crema
300g branza ricotta
200g cirese din compot
50g alune
20g unt
30g zahar pudra
sirop din compotul de cirese
Cum preparam:
Pregatim aluatul. Frecam untul cu zaharul. Adaugam ouale, esenta de vanilie si praful de sare. Omogenizam si punem faina. Framantam si lasam la rece timp de 30 de minute.
Intindem o foaie subtire si o asezam intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Coacem 25 de minute la foc moderat.
Pentru crema, frecam branza cu untul si zaharul pudra. Intindem un strat de branza peste aluat. Deasupra presaram cirese si alune. Cand servim turnam deasupra 2-3 linguri de compot.
Timp de preparare: 40 minute
Timp de coacere: 25 minute
Pentru alte vraji culinare, viziteaza www.lacucina.ro.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?