Am ales din caietul cu prajituri o reteta care sa-ti aminteasca de rasfatul copilariei: tarta cu branza si cirese.
Ingrediente:
Aluat
2 oua
150g faina
100g zahar
50g unt
esenta de vanilie
½ lingurita de sare
Crema
300g branza ricotta
200g cirese din compot
50g alune
20g unt
30g zahar pudra
sirop din compotul de cirese
Cum preparam:
Pregatim aluatul. Frecam untul cu zaharul. Adaugam ouale, esenta de vanilie si praful de sare. Omogenizam si punem faina. Framantam si lasam la rece timp de 30 de minute.
Intindem o foaie subtire si o asezam intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Coacem 25 de minute la foc moderat.
Pentru crema, frecam branza cu untul si zaharul pudra. Intindem un strat de branza peste aluat. Deasupra presaram cirese si alune. Cand servim turnam deasupra 2-3 linguri de compot.
Timp de preparare: 40 minute
Timp de coacere: 25 minute
Pentru alte vraji culinare, viziteaza www.lacucina.ro.
Sancțiuni mai aspre pentru conducătorii auto din România. Ce noi restricții prevede Codul Rutier
EXCLUSIV. Zile libere pentru fertilizare in vitro, printre cele 13 puncte agreate de sindicate și Guvern
Trotinetele electrice ar putea fi interzise în București. Ce spune Primăria Capitalei
OFICIAL Se prelungește perioada de înscriere la Bacalaureat și se decalează termenul de încheiere a mediilor la clasele a XII-a și a XIII-a