Ocaziile speciale cer un meniu ales cu grija. Ingredientele rafinate sunt pregatite intr-un mod inedit si nu uitam ca modul in care arata mancarea este la fel de important ca si gustul.
Revista La Cucina iti recomanda rulouri cu somon afumat:
Ingrediente:
6 clatite
6 felii de somon afumat
150g crema de branza
1 lingura suc de lamaie
3 linguri marar tocat
sare
Cum preparam:
- Amestecam branza cu mararul tocat si sare.
- Asezam o clatita pe farfurie si intindem un strat subtire de branza.
- Asezam deasupra o felie de somon si rulam clatita.
Taiem clatita in sase bucati si le prindem cu scobitori. Repetam procesul cu celelalte clatite.
4 portii
Timp de preparare: 15 minute
Pentru mai multe retete si articole despre gastronomie, viziteaza www.lacucina.ro.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?