Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru profiterol:
Pentru gogosile de ecler:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

- 75 g faina
- 125 ml apa
- 50 ml ulei
- un praf de sare
- 2 oua
Pentru formarea cupei cu profiterol:
- budinca de ciocolata sau crema preferata
- inghetata
- frisca
- fructe
Mod de preparare profiterol:
Gogosi de ecler:
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Intr-un vas se amesteca apa, uleiul si sarea. Se pune vasul pe foc si cand totul incepe sa fiarba, se adauga faina in bloc si se amesteca energic, cu o lingura din lemn pana cand aluatul se desprinde de pe peretii vasului. Se da vasul deoparte si se adauga ouale, unul cate unul, amestecand cu o lingura sau cu mixerul, dupa fiecare. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se incinge cuptorul la 180 de grade. Aluatul de ecler se pune intr-un pos sau intr-o punga si se formeaza mici gramajoare rotunde
direct in tava, cu putina distanta intre ele. Se coc timp de 20 -25 minute sau pana cand cresc si se rumenesc usor la suprafata. Se lasa sa se raceasca si se pot folosi la prepararea profiterolului. Gogosile de ecler se pot pastra la frigider timp de o saptamana.
Pentru profiterol se umplu gogosile de ecler cu budinca de ciocolata sau cu crema preferata, cu ajutorul unei seringi de bucatarie.
Se aseaza intr-o cupa straturi alternante de gogosele umplute, inghetata, frisca, fructe si se decoreaza cu topping-uri dupa pofta.
O reteta recomandata de blogul truedelights.ro
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?