Dificultate: redusa
Am uns aripioarele cu un pasta de ardei in care am pus 1 lingura de zahar (pentru caramelizare) si le-am pus intr-o tava speciala de la Grill Society impreuna cu rondele de ceapa rosie si morcovi taiati fasii. Le-am lasat sa se rumeneasca linistite in tava si sa se caramelizeze pe ele marinata.
Separat, intr-un mic vas, am pus 4 prune taiate cubulete, 2 catei de usturoi tocati, 2 linguri de pasta de ardei si un praf de sare (daca mai e nevoie!). L-am pus tot pe grill si l-am lasat sa fiarba in timp ce se facea gratarul.
Si ca sa vedeti cat spatiu aveam pe grill, pe langa sos si tava cu aripioare, se mai perpeleau si 12 mici! Cand s-a legat sosul, il luati de pe foc si il pasati cu robotul. Se serveste alaturi de aripioare si legume! E irezistibil :
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare