Dificultate: redusa
Am uns aripioarele cu un pasta de ardei in care am pus 1 lingura de zahar (pentru caramelizare) si le-am pus intr-o tava speciala de la Grill Society impreuna cu rondele de ceapa rosie si morcovi taiati fasii. Le-am lasat sa se rumeneasca linistite in tava si sa se caramelizeze pe ele marinata.
Separat, intr-un mic vas, am pus 4 prune taiate cubulete, 2 catei de usturoi tocati, 2 linguri de pasta de ardei si un praf de sare (daca mai e nevoie!). L-am pus tot pe grill si l-am lasat sa fiarba in timp ce se facea gratarul.
Si ca sa vedeti cat spatiu aveam pe grill, pe langa sos si tava cu aripioare, se mai perpeleau si 12 mici! Cand s-a legat sosul, il luati de pe foc si il pasati cu robotul. Se serveste alaturi de aripioare si legume! E irezistibil :
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară