Aripioare la gratar cu sos de prune si ardei

12:08, 14 August 2013 publicat în Retete culinare4 share-uri

O idee minunata pentru un pranz cu prietenii.

Dificultate: redusa

Am uns aripioarele cu un pasta de ardei in care am pus 1 lingura de zahar (pentru caramelizare) si le-am pus intr-o tava speciala de la Grill Society impreuna cu rondele de ceapa rosie si morcovi taiati fasii. Le-am lasat sa se rumeneasca linistite in tava si sa se caramelizeze pe ele marinata.

Citeste si:
Cum ținem post fără să ne punem în pericol sănătatea? 2 reguli de...
Cum ținem post fără să ne...

Separat, intr-un mic vas, am pus 4 prune taiate cubulete, 2 catei de usturoi tocati, 2 linguri de pasta de ardei si un praf de sare (daca mai e nevoie!). L-am pus tot pe grill si l-am lasat sa fiarba in timp ce se facea gratarul.

Si ca sa vedeti cat spatiu aveam pe grill, pe langa sos si tava cu aripioare, se mai perpeleau si 12 mici! Cand s-a legat sosul, il luati de pe foc si il pasati cu robotul. Se serveste alaturi de aripioare si legume! E irezistibil :

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...

Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri