Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pastrav cu legume:
- peste
- patrunjel
- lamaie
- unt de cocos (sau unt)
- salata verde
- ceapa
- broccoli
- usturoi
- avocado
- sare
- lamaie
- piper
Mod de preparare pastrav cu legume:
Pestele curatat se sareaza si in burta ii pui legatura intreaga de patrunjel si cateva felii de lamaie, apoi il ungi cu unt si il bagi intr-un buzunar facut din hartie de copt.
Il lasi sa se coaca in cuptorul incins timp de 15-20 min.
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021

Intre timp, intr-o tigaie cu unt de cocos incins adaugi ceapa, broccoli, si usturoiul si il gatesti pana floretele de broccoli capata o culoare verde aprins stralucitoare.
Transferi apoi totul inr-un bol in care adaugi avocado taiat cubulete, si cateva frunze crocante de salata.
Asezonezi cu sare si piper( sau fulgi de ardei iute pentru un extra kick) si adauga minunatia asta langa pestele aroma.
Un nou inceput alaturi de Sabon - Ritualul unui an mai bun

Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili