O reteta extrem gustoasa, usoara, ideala atunci cand tineti un regim sau o cura de detoxifiere

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pastrav cu legume:

  • peste
  • patrunjel
  • lamaie
  • unt de cocos (sau unt)
  • salata verde
  • ceapa
  • broccoli
  • usturoi
  • avocado
  • sare
  • lamaie
  • piper

Mod de preparare pastrav cu legume:

Pestele curatat se sareaza si in burta ii pui legatura intreaga de patrunjel si cateva felii de lamaie, apoi il ungi cu unt si il bagi intr-un buzunar facut din hartie de copt.
Il lasi sa se coaca in cuptorul incins timp de 15-20 min.

Intre timp, intr-o tigaie cu unt de cocos incins adaugi ceapa, broccoli, si usturoiul si il gatesti pana floretele de broccoli capata o culoare verde aprins stralucitoare.
Transferi apoi totul inr-un bol in care adaugi avocado taiat cubulete, si cateva frunze crocante de salata.

Asezonezi cu sare si piper( sau fulgi de ardei iute pentru un extra kick) si adauga minunatia asta langa pestele aroma.

pastrav cu legume

Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pastrav en papillote cu legume.