Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pastrav cu legume:
- peste
- patrunjel
- lamaie
- unt de cocos (sau unt)
- salata verde
- ceapa
- broccoli
- usturoi
- avocado
- sare
- lamaie
- piper
Mod de preparare pastrav cu legume:
Pestele curatat se sareaza si in burta ii pui legatura intreaga de patrunjel si cateva felii de lamaie, apoi il ungi cu unt si il bagi intr-un buzunar facut din hartie de copt.
Il lasi sa se coaca in cuptorul incins timp de 15-20 min.
Intre timp, intr-o tigaie cu unt de cocos incins adaugi ceapa, broccoli, si usturoiul si il gatesti pana floretele de broccoli capata o culoare verde aprins stralucitoare.
Transferi apoi totul inr-un bol in care adaugi avocado taiat cubulete, si cateva frunze crocante de salata.
Asezonezi cu sare si piper( sau fulgi de ardei iute pentru un extra kick) si adauga minunatia asta langa pestele aroma.
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară