Pui copt: thai style

12:07, 12 Iulie 2013 publicat în Retete culinare4 share-uri

Unul din felurile mele preferate de a pregati puiul este - cu siguranta - sa-l mozolesc pe toate partile cu diverse maglavaisuri si sa-l bag la cuptor. Uiti de el acolo o ora si-un pic si gata masa. Daca mai am timp sa incropesc langa el si o garnitura si-o gura de salata, cu atat mai bine - ne-am aranjat de o masa delicioasa cu efort aproape 0.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pui copt: thai style

Pai e simplu de tot: un pui baban, cremuit bine pe toate partile - si pe piele si mai ales, pe sub piele, cu un amestec format din:

Citeste si:
Atracția interpersonală: De ce ne plac sau ne simțim atrași de...
Atracția interpersonală: De...

- 1 cutie lapte de cocos
- 3 lingurite de pasta Red Curry
- sare & piper proaspat macinat

Puisorul astfel rasfatat, se culca intr-o tava si se da in cuptorul incins, la 180 grade C timp de 90 de minute. Il mai scoti din jumatate in jumatate de ora ca sa-l ungi cu sosul delicios care rezulta in tava si apoi il servesti frumusel cu niste orez salbatic (or whatever else strikes your fancy)

Citeste si:
Cum te pregătești pentru tranziția către primăvară în materie de...
Cum te pregătești pentru...

Piele crocanta? Check! Carne frageda si aromata? Check! O masa sanatoasa? Check again!

Cam asa !

O reteta propusa de blogul leblogpiquant.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri