12 Iulie 2013 publicat în Retete culinare 14 share-uri

Unul din felurile mele preferate de a pregati puiul este - cu siguranta - sa-l mozolesc pe toate partile cu diverse maglavaisuri si sa-l bag la cuptor. Uiti de el acolo o ora si-un pic si gata masa. Daca mai am timp sa incropesc langa el si o garnitura si-o gura de salata, cu atat mai bine - ne-am aranjat de o masa delicioasa cu efort aproape 0.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pui copt: thai style

Pai e simplu de tot: un pui baban, cremuit bine pe toate partile - si pe piele si mai ales, pe sub piele, cu un amestec format din:

- 1 cutie lapte de cocos
- 3 lingurite de pasta Red Curry
- sare & piper proaspat macinat

Puisorul astfel rasfatat, se culca intr-o tava si se da in cuptorul incins, la 180 grade C timp de 90 de minute. Il mai scoti din jumatate in jumatate de ora ca sa-l ungi cu sosul delicios care rezulta in tava si apoi il servesti frumusel cu niste orez salbatic (or whatever else strikes your fancy)

Piele crocanta? Check! Carne frageda si aromata? Check! O masa sanatoasa? Check again!

Cam asa !

O reteta propusa de blogul leblogpiquant.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri