Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tarta cu branza, ceapa verde si rosii:
- 400g foietaj
- 350g branza
- 2 linguri smantana
- 2 legaturi ceapa verde
- 3 oua
- piper
- 3 rosii
- 1 lingura gris
Mod de preparare tarta cu branza, ceapa verde si rosii:
Lasam foietajul sa se decongeleze in frigider. Maruntim branza si o amestecam cu ceapa verde tocata cu ouale si cu piperul. Tapetam o tava de tarta cu hartie de copt si asezam foietajul pe care l-am intins usor cu sucitorul. Il intepam pe toata suprafata cu o furculita si presaram grisul. Intindem compozitia de branza si asezam feliile de rosii(sau jumatati de rosii cherry) pe toata suprafata de branza.
Dam la cuptorul deja incins la 180-200 de grade pana se rumeneste.
O reteta propusa de: mihaelaa mihaela (mihasara)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare