Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tarta cu branza, ceapa verde si rosii:
- 400g foietaj
- 350g branza
- 2 linguri smantana
- 2 legaturi ceapa verde
- 3 oua
- piper
- 3 rosii
- 1 lingura gris
Mod de preparare tarta cu branza, ceapa verde si rosii:
Lasam foietajul sa se decongeleze in frigider. Maruntim branza si o amestecam cu ceapa verde tocata cu ouale si cu piperul. Tapetam o tava de tarta cu hartie de copt si asezam foietajul pe care l-am intins usor cu sucitorul. Il intepam pe toata suprafata cu o furculita si presaram grisul. Intindem compozitia de branza si asezam feliile de rosii(sau jumatati de rosii cherry) pe toata suprafata de branza.
Dam la cuptorul deja incins la 180-200 de grade pana se rumeneste.
O reteta propusa de: mihaelaa mihaela (mihasara)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.