28 Iunie 2013 publicat în Retete culinare 6 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
O reteta ideala pentru vara, cu branza, ceapa verde si rosii. Este excelenta atat calda, cat si rece.

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tarta cu branza, ceapa verde si rosii:

  • 400g foietaj
  • 350g branza
  • 2 linguri smantana
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 3 oua
  • piper
  • 3 rosii
  • 1 lingura gris

Mod de preparare tarta cu branza, ceapa verde si rosii:

Lasam foietajul sa se decongeleze in frigider. Maruntim branza si o amestecam cu ceapa verde tocata cu ouale si cu piperul. Tapetam o tava de tarta cu hartie de copt si asezam foietajul pe care l-am intins usor cu sucitorul. Il intepam pe toata suprafata cu o furculita si presaram grisul. Intindem compozitia de branza si asezam feliile de rosii(sau jumatati de rosii cherry) pe toata suprafata de branza.
Dam la cuptorul deja incins la 180-200 de grade pana se rumeneste.



O reteta propusa de: mihaelaa mihaela (mihasara)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri