Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tarta cu branza, ceapa verde si rosii:
- 400g foietaj
- 350g branza
- 2 linguri smantana
- 2 legaturi ceapa verde
- 3 oua
- piper
- 3 rosii
- 1 lingura gris
Mod de preparare tarta cu branza, ceapa verde si rosii:
Lasam foietajul sa se decongeleze in frigider. Maruntim branza si o amestecam cu ceapa verde tocata cu ouale si cu piperul. Tapetam o tava de tarta cu hartie de copt si asezam foietajul pe care l-am intins usor cu sucitorul. Il intepam pe toata suprafata cu o furculita si presaram grisul. Intindem compozitia de branza si asezam feliile de rosii(sau jumatati de rosii cherry) pe toata suprafata de branza.
Dam la cuptorul deja incins la 180-200 de grade pana se rumeneste.
O reteta propusa de: mihaelaa mihaela (mihasara)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?