O reteta ideala pentru vara, cu branza, ceapa verde si rosii. Este excelenta atat calda, cat si rece.

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tarta cu branza, ceapa verde si rosii:

  • 400g foietaj
  • 350g branza
  • 2 linguri smantana
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 3 oua
  • piper
  • 3 rosii
  • 1 lingura gris

Mod de preparare tarta cu branza, ceapa verde si rosii:

Lasam foietajul sa se decongeleze in frigider. Maruntim branza si o amestecam cu ceapa verde tocata cu ouale si cu piperul. Tapetam o tava de tarta cu hartie de copt si asezam foietajul pe care l-am intins usor cu sucitorul. Il intepam pe toata suprafata cu o furculita si presaram grisul. Intindem compozitia de branza si asezam feliile de rosii(sau jumatati de rosii cherry) pe toata suprafata de branza.
Dam la cuptorul deja incins la 180-200 de grade pana se rumeneste.

tarta cu branza, ceapa verde si rosii

O reteta propusa de: mihaelaa mihaela (mihasara)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tarta cu branza, ceapa verde si rosii.