Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de fasole verde:
- 400 g fasole pastai verde
- 3 morcovi o jumatate telina 2 cepe mici
- 3 linguri ulei
- 300 g smantana
- 200 ml lapte
- 4 capacele otet sare, delikat
- putin patrunjel
Mod de preparare ciorba de fasole verde:
Morcovii se taie rondele pe jumatate si se pun la calit intr-o oala de 3 l in putin ulei. Se taie si telina si ceapa marunt si se adauga peste morcovi. Se lasa la calit pana cand morcovii se inmoaie, aprox 10-15 minute. Se adauga fasolea pastai si se pune apa. Se da la fiert pentru 15-20 minute dupa care se potriveste gustul cu sare si delikat.
Se amesteca smantana cu laptele si se toarna in ciorba amestecand energic. Se toaca patrunjelul si se pune si el in ciorba alaturi de 4 capacele de otet.
Asta e toata filozofia la aceasta ciorba.
Foarte, foarte buna...mai ales ca are smantana...
Pofta buna!!!
O reteta propusa de blogul Biancai.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.