Ingrediente necesare pentru chiftele crocante de pui:
- 500 g carne de pui
- 1 ou
- sare, piper
- boia dulce, boia iute
- marar
- 1 catel de usturoi
- 2-3 linguri pesmet
- fulgi de porumb
Mod de preparare chiftele crocante de pui:
Fulgii de porumb se pun intr-o punga mai groasa si se piseaza bine cu o greutate, pentru a se marunti. Carnea de pui se toaca, se pune intr-un bol si se amesteca cu ou, sare, piper, boia dulce si iute dupa gust, marar tocat marunt, usturoiul zdrobit.
In cazul in care compozitia de carne a iesit mai moale, se adauga pesmet. Se umezesc mainile cu apa rece si se formeaza chiftelele. Acestea se tavalesc prin fulgii de porumb maruntiti si se prajesc in ulei fierbinte pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Se pot gati si la cuptor, timp de 30 minute, asezate intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Chiftele crocante de pui se servesc calde, alaturi de salata de legume sau piure.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul truedelights.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară