Cred ca din cand in cand (daca nu chiar mai des ), e bine sa mancam si ceva mai lejer, mai ales dupa zile de sarbatoare. Ce va arat eu aici, nu as putea spune ca e tocmai o reteta, dar o postez doar pentru a va da o idee pt un pranz sau cina rapida si sanatoasa.

Ingrediente necesare pentru dovlecel cu piept de pui la gratar:

  • 2 bucati piept de pui
  • un dovlecel micut
  • sare si piper
  • condimente pt carne
  • rosii cherry

Mod de preparare dovlecel cu piept de pui la gratar:

Carnea de pui o feliem mai subtire si o saram. Dovlecelul spalat, curatat si feliat de-a lungul il saram si piperam pe ambele parti. Punem feliile de piept de pui si dovlecel pe gratar si lasam cateva minute pe ambele parti. Asezam totul pe o farfurie, presaram peste carne verdeturi aromate si servim cu rosii cherry.
Pofta buna si o seara frumoasa sa aveti.

dovlecel cu piept de pui la gratar

O reteta propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dovlecel cu piept de pui la gratar.