11 Mai 2013 publicat în Retete culinare 70 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Cred ca din cand in cand (daca nu chiar mai des ), e bine sa mancam si ceva mai lejer, mai ales dupa zile de sarbatoare. Ce va arat eu aici, nu as putea spune ca e tocmai o reteta, dar o postez doar pentru a va da o idee pt un pranz sau cina rapida si sanatoasa.

Ingrediente necesare pentru dovlecel cu piept de pui la gratar:

  • 2 bucati piept de pui
  • un dovlecel micut
  • sare si piper
  • condimente pt carne
  • rosii cherry

Mod de preparare dovlecel cu piept de pui la gratar:

Carnea de pui o feliem mai subtire si o saram. Dovlecelul spalat, curatat si feliat de-a lungul il saram si piperam pe ambele parti. Punem feliile de piept de pui si dovlecel pe gratar si lasam cateva minute pe ambele parti. Asezam totul pe o farfurie, presaram peste carne verdeturi aromate si servim cu rosii cherry.
Pofta buna si o seara frumoasa sa aveti.

O reteta propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri