Salata de ridichi

12:04, 17 Aprilie 2013 publicat în Retete culinare2 share-uri

O salata foarte potrivita primavara, usor adaptabila si perioadelor de post.

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de ridichi:

  • o legatura de ridichi
  • o legatura de ceapa verde
  • 2-3 cartofi mari
  • cate 1 ou pt fiecare portie
  • sare
  • piper
  • 10-12 masline
  • foi de salata pt decor
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • patrunjel verde

Mod de preparare salata de ridichi:

Cartofii se fierb in coaja cca 30 de minute. Se scot imediat din apa, se lasa sa se raceasca, apoi se decojesc si se taie rondele. Ridichile se spala si se taie rondele, ceapa se toaca marunt la fel ca si patrunjelul. Ouale se fierb tare si se taie rondele sau sferturi, maslinele se folosesc ca atare. Se amesteca foarte usor totul si se asezoneaza cu sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie, se aseaza pe un platou tapetat cu foi de salata verde si se decoreaza cu o felie de lamaie.

Citeste si:
Dan Bujor - Povestea unor mâini de aur, experte în tehnica...
Dan Bujor - Povestea unor...


Daca doriti o varianta de post, puteti renunta la ou.


O reteta propusa de: Oana Durican (Oana_Durican_1)

Citeste si:
Cum să obţii un bronz sănătos care se menţine pe termen lung
Cum să obţii un bronz sănătos...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri