Publicat pe 17 Aprilie 2013 in Retete culinare
O salata foarte potrivita primavara, usor adaptabila si perioadelor de post.
Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de ridichi:
- o legatura de ridichi
- o legatura de ceapa verde
- 2-3 cartofi mari
- cate 1 ou pt fiecare portie
- sare
- piper
- 10-12 masline
- foi de salata pt decor
- zeama de lamaie
- ulei de masline
- patrunjel verde
Mod de preparare salata de ridichi:
Cartofii se fierb in coaja cca 30 de minute. Se scot imediat din apa, se lasa sa se raceasca, apoi se decojesc si se taie rondele. Ridichile se spala si se taie rondele, ceapa se toaca marunt la fel ca si patrunjelul. Ouale se fierb tare si se taie rondele sau sferturi, maslinele se folosesc ca atare. Se amesteca foarte usor totul si se asezoneaza cu sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie, se aseaza pe un platou tapetat cu foi de salata verde si se decoreaza cu o felie de lamaie.
Daca doriti o varianta de post, puteti renunta la ou.
O reteta propusa de: Oana Durican (Oana_Durican_1)
Vizionare placuta
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de ridichi.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de ridichi.
Reduceri
Retete culinare similare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Lifestyle culinar
-
Retete culinare
-
Tratamente naturiste
-
Retete culinare
-
Tratamente naturiste