Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de ridichi:
- o legatura de ridichi
- o legatura de ceapa verde
- 2-3 cartofi mari
- cate 1 ou pt fiecare portie
- sare
- piper
- 10-12 masline
- foi de salata pt decor
- zeama de lamaie
- ulei de masline
- patrunjel verde
Mod de preparare salata de ridichi:
Cartofii se fierb in coaja cca 30 de minute. Se scot imediat din apa, se lasa sa se raceasca, apoi se decojesc si se taie rondele. Ridichile se spala si se taie rondele, ceapa se toaca marunt la fel ca si patrunjelul. Ouale se fierb tare si se taie rondele sau sferturi, maslinele se folosesc ca atare. Se amesteca foarte usor totul si se asezoneaza cu sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie, se aseaza pe un platou tapetat cu foi de salata verde si se decoreaza cu o felie de lamaie.
Daca doriti o varianta de post, puteti renunta la ou.
O reteta propusa de: Oana Durican (Oana_Durican_1)
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9