Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de ridichi:
- o legatura de ridichi
- o legatura de ceapa verde
- 2-3 cartofi mari
- cate 1 ou pt fiecare portie
- sare
- piper
- 10-12 masline
- foi de salata pt decor
- zeama de lamaie
- ulei de masline
- patrunjel verde
Mod de preparare salata de ridichi:
Cartofii se fierb in coaja cca 30 de minute. Se scot imediat din apa, se lasa sa se raceasca, apoi se decojesc si se taie rondele. Ridichile se spala si se taie rondele, ceapa se toaca marunt la fel ca si patrunjelul. Ouale se fierb tare si se taie rondele sau sferturi, maslinele se folosesc ca atare. Se amesteca foarte usor totul si se asezoneaza cu sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie, se aseaza pe un platou tapetat cu foi de salata verde si se decoreaza cu o felie de lamaie.
Daca doriti o varianta de post, puteti renunta la ou.
O reteta propusa de: Oana Durican (Oana_Durican_1)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor