Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru broccoli cu usturoi si pasta de ardei:
- broccoli (cam 200 gr/ portie)
- 3 - 4 catei de usturoi, zdrobiti in putin ulei si putintel otet ( 1/3 lingurita)
- 2 - 3 linguri pasta de ardei. In reteta originara era de-a dreptul un chilli rosu, e drept fara samburi, mie mi s-a parut (de fapt imi este) mai la indemana pasta de ardei
- ulei
Mod de preparare broccoli cu usturoi si pasta de ardei:
Intai si intai fierb broccoli pentru cateva minute in steamer (daca nu aveti asa ceva cinci minute fierband intr-o oala cu apa si sare va fi suficient). Intre timp zdrobim usturoiul, adaugam putin a sare, ulei, otet, nu e nevoie sa-l frecam ca sa se transforme in pasta. Cand e gata broccoli, il scurgem, luam o tigaie (in cazul meu, wokul), punem cateva linguri de ulei (3 -4 - de masline preferabil), cand se incalzeste, adaugam usturoiul, pasta de ardei, broccoli si mestecam cu o lingura de lemn (cu grija sa nu zdrobim "boboceii" verzi), in cateva minute este gata de savurat. Pofta buna!
O reteta recomandata de blogul https://casutalaurei.blogspot.ro
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”