Va servesc o tocanita de post, usoara si gustoasa!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tocanita de cartofi cu mazare:

  • 1 kg de cartofi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 500 g mazare congelata
  • 3 linguri pasta de rosii
  • marar,cimbru,boia de ardei iute afumata,sare si piper

Mod de preparare tocanita de cartofi cu mazare:

Tocam ceapa marunt si o calim in ulei incins. Cand ceapa capata o culoare aurie, adaugam ardeiul si morcovul taiat cubulete. Lasam la calit inca 5 minute, apoi adaugam mazarea si cartofii taiati. Presaram putin cimbru, sare, piper si boia de ardei iute afumata. Acoperim totul cu apa fiarta si lasam sa fiarba la capac, la foc mic pana se inmoaie legumele. Punem la tocanita si pasta de rosii; mai lasam pe foc 5 minute.
Pentru a adauga o culoare vie preparatului, presarati marar tocat marunt.

Simpla si aromata.

tocanita de mazare si cartofi

Pofta buna si post usor!

Reteta oferita de: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/

O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tocanita de cartofi cu mazare.