Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci pane de post:
- jumatate de kilogram de ciuperci champignon
- 1 lingurita de cimbru uscat
- 1 lingurita de sare
- 1 morcov mediu
- 1 radacina mica de telina
- 2 cepe aurii potrivite
- 1 cana cu faina alba
- 1 cescuta de ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare ciuperci pane de post:
Se curata ceapa, se taie in bucatele mici. Se curata morcovul, se da pe razatoarea mica, se procedeaza la fel si cu telina. Ciupercile se spala, li se inlatura pielita si piciorusele.
Piciorusele ciupercilor se pastreaza, nu se arunca. Se umplu palariile ciupercilor cu amestec de ceapa, telina si morcov, se condimenteaza cu sare si cimbru, se dau prin faina, dupa care se arunca in uleiul incins din tigaie. Se procedeaza asa pana la terminarea palariilor de ciuperci, la fel se procedeaza si cu piciorusele ciupercilor.
Se servesc calde.
Pofta buna!
O reteta propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro
O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară