Un aperitiv delicios, usor de pregatit, nu foarte scump, dar foarte satios.

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciuperci pane de post:

  • jumatate de kilogram de ciuperci champignon
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 1 lingurita de sare
  • 1 morcov mediu
  • 1 radacina mica de telina
  • 2 cepe aurii potrivite
  • 1 cana cu faina alba
  • 1 cescuta de ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare ciuperci pane de post:

Se curata ceapa, se taie in bucatele mici. Se curata morcovul, se da pe razatoarea mica, se procedeaza la fel si cu telina. Ciupercile se spala, li se inlatura pielita si piciorusele.

Piciorusele ciupercilor se pastreaza, nu se arunca. Se umplu palariile ciupercilor cu amestec de ceapa, telina si morcov, se condimenteaza cu sare si cimbru, se dau prin faina, dupa care se arunca in uleiul incins din tigaie. Se procedeaza asa pana la terminarea palariilor de ciuperci, la fel se procedeaza si cu piciorusele ciupercilor.

ciuperci de post

Se servesc calde.

Pofta buna!

O reteta propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro

O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciuperci pane de post.