Ciuperci pane de post

12:03, 26 Martie 2013 publicat în Retete culinare22 share-uri

Un aperitiv delicios, usor de pregatit, nu foarte scump, dar foarte satios.

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciuperci pane de post:

  • jumatate de kilogram de ciuperci champignon
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 1 lingurita de sare
  • 1 morcov mediu
  • 1 radacina mica de telina
  • 2 cepe aurii potrivite
  • 1 cana cu faina alba
  • 1 cescuta de ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare ciuperci pane de post:

Se curata ceapa, se taie in bucatele mici. Se curata morcovul, se da pe razatoarea mica, se procedeaza la fel si cu telina. Ciupercile se spala, li se inlatura pielita si piciorusele.

Piciorusele ciupercilor se pastreaza, nu se arunca. Se umplu palariile ciupercilor cu amestec de ceapa, telina si morcov, se condimenteaza cu sare si cimbru, se dau prin faina, dupa care se arunca in uleiul incins din tigaie. Se procedeaza asa pana la terminarea palariilor de ciuperci, la fel se procedeaza si cu piciorusele ciupercilor.

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...


Se servesc calde.

Pofta buna!

O reteta propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro


O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)

Citeste si:
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...
Ce spun unghiile despre...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri