Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci pane de post:
- jumatate de kilogram de ciuperci champignon
- 1 lingurita de cimbru uscat
- 1 lingurita de sare
- 1 morcov mediu
- 1 radacina mica de telina
- 2 cepe aurii potrivite
- 1 cana cu faina alba
- 1 cescuta de ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare ciuperci pane de post:
Se curata ceapa, se taie in bucatele mici. Se curata morcovul, se da pe razatoarea mica, se procedeaza la fel si cu telina. Ciupercile se spala, li se inlatura pielita si piciorusele.
Piciorusele ciupercilor se pastreaza, nu se arunca. Se umplu palariile ciupercilor cu amestec de ceapa, telina si morcov, se condimenteaza cu sare si cimbru, se dau prin faina, dupa care se arunca in uleiul incins din tigaie. Se procedeaza asa pana la terminarea palariilor de ciuperci, la fel se procedeaza si cu piciorusele ciupercilor.
Se servesc calde.
Pofta buna!
O reteta propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro
O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.