24 Martie 2013 publicat în Retete culinare 7 share-uri

Va propunem o reteta delicioasa de paste cu spanac.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru paste cu spanac:

  • 130 g paste scurte, preferabil integrale
  • 150 g telemea sau cascaval
  • 200 g baby spinach
  • 50 ml lapte
  • 1 capatana usturoi
  • 2 - 3 linguri ulei de masline
  • piper
  • 1 lingurita seminte de susan (optional)

Mod de preparare paste cu spanac:

Din capatana de ustuoi taiem cativa milimetri din capatul cu mustatile, apoi o asezam pe o bucata de hartie de copt. Presaram cu putina sare, 1 lingura ulei de masline, strangem bocceluta din hartie de copt si o legam cu ata. Dam la cuptorul incins la 180 de grade cam 30 de minute, dupa care desfacem hartia si lasam usturoiul sa se raceasca.
Pastele le fierbem conform indicatiilor de pe pachet, le clatim si le lasam sa se scurga.
Pregatim sosul pentru paste din branza taiata cubulete, lapte, usturoiul curatat, piper si 1 lingura de ulei de masline. Punem ingredientele intr-un blendersau le pasam folosind piciorul vertical al mixerului
Intr-o tigaie antiaderenta mare (preferabil un wok) calim spanacul 2 - 3 minute, amestecand mereu. Spanacul trebuie sa ramana crocant, doar sa se inmoaie putin.
Amestecam pastele cu spanacul si cu crema de branza, asezam pe farfurii si deasupra presaram semintele de susan simple sau rumenite putin intr-o tigaie de teflon, fara ulei. Un pranz delicios, sanatos, cu aproximativ 110 calorii la 100 de grame.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

O reteta propusa de blogul furnicuti.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri