Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocana de ceapa:
- 6 cepe mari, curatate si taiate felii mai groscioare
- 3 linguri untdelemn
- 3 catei de usturoi
- un morcov
- 1/2 lingurita boia
- 2 linguri pasta de rosii
- o lingurita de otet
- o lingurita de zahar
- o legatura de marar
Mod de preparare tocana de ceapa:
Ceapa laolalta cu boia, usturoiul si morcovul se prajesc in untdelemn (ulei) pana cand ceapa devine transparenta.
Este momentul sa adaugam si pasta de rosii, otetul, zaharul, mestecam des sa nu se arda, dam si focul incet. Lasam 10 minute sa sfaraie molcomSomnoros dupa care adaugam si mararul tocat. Mestecam…
Gata.
Iete, simplu ca buna ziua!
Cititi mai multe retete pe blogul casutalaurei.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei