Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocana de ceapa:
- 6 cepe mari, curatate si taiate felii mai groscioare
- 3 linguri untdelemn
- 3 catei de usturoi
- un morcov
- 1/2 lingurita boia
- 2 linguri pasta de rosii
- o lingurita de otet
- o lingurita de zahar
- o legatura de marar
Mod de preparare tocana de ceapa:
Ceapa laolalta cu boia, usturoiul si morcovul se prajesc in untdelemn (ulei) pana cand ceapa devine transparenta.
Este momentul sa adaugam si pasta de rosii, otetul, zaharul, mestecam des sa nu se arda, dam si focul incet. Lasam 10 minute sa sfaraie molcomSomnoros dupa care adaugam si mararul tocat. Mestecam…
Gata.
Iete, simplu ca buna ziua!
Cititi mai multe retete pe blogul casutalaurei.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară