Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui cu ciuperci si prune uscate:
- 8-10 ciocanele de pui
- 250 g bacon
- 500 g ciuperci
- 200 g prune uscate
- 1 ceapa
- 3-4 cartofi
- 1 mar(optional)
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare pui cu ciuperci si prune uscate:
Pentru inceput punem prunele intr-un vas cu apa calda si le lasam sa se rehidrateze o jumatate de ora.
Curatam cartofii si marul de coaja,le taiem cubulete si le asezam intr-o tava unsa cu ulei.
Adaugam ciocanelele de pui (condimentate),baconul feliat,ciupercile,ceapa taiata sferturi si prunele scurse bine.
Condimentam cu cimbru,sare si piper,dupa gust.
Amestecam toate ingredientele in vas,turnam 200 ml.apa,apoi dam totul la cuptor pentru o ora.
Din cand in cand,scoatem tava si intoarcem carnea,ca sa se rumeneasca bine.
Presaram patrunjel si servim.
Enjoy!:)
O reteta oferita de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse