Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chifle graham cu fulgi de secara:
- 250 g faina graham
- 250 g faina neagra
- 200 g fulgi de secara
- 250 ml lapte batut
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
Mod de preparare chifle graham cu fulgi de secara:
Amestecam fainurile cu sarea si bicarbonatul. Peste ele adaugam, putin cate putin, lapte batut pana se formeaza un aluat usor de modelat. Formam chifle pe care le tavalim prin fulgi de secara.
Strangem usor chifla in mana ca sa se lipeasca semintele de ea.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptor incins pentru 20-25 de minute, la foc mediu.
Rapid, gustos si sanatos!
Aceasta reteta a fost oferita de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară