Chifle graham cu fulgi de secara

12:03, 2 Martie 2013 publicat în Retete culinare4 share-uri

Ador cerealele, fainurile integrale, fructele uscate, musli,intr-un cuvant, sanatatea. Cerealele constituie baza alimentatiei noastre, sursa principala de glucide, fibre, proteine si energie pentru organismul nostru, fiind remedii naturale pentru numeroase boli. Painicile mele integrale cu secara le prepar destul de des pentru ca sunt rapide si sanatoase. Secara este sursa importanta de fibre, vitamine si minerale, un aliment energizant,nutritiv si purificator. Preocupati-va de sanatatea familiei dumneavoastra!

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru chifle graham cu fulgi de secara:

  • 250 g faina graham
  • 250 g faina neagra
  • 200 g fulgi de secara
  • 250 ml lapte batut
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu

Mod de preparare chifle graham cu fulgi de secara:

Amestecam fainurile cu sarea si bicarbonatul. Peste ele adaugam, putin cate putin, lapte batut pana se formeaza un aluat usor de modelat. Formam chifle pe care le tavalim prin fulgi de secara.
Strangem usor chifla in mana ca sa se lipeasca semintele de ea.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptor incins pentru 20-25 de minute, la foc mediu.



Rapid, gustos si sanatos!

Aceasta reteta a fost oferita de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Citeste si:
#NoiiMutanți reușesc să recucerească marile ecrane din 18 septembrie
#NoiiMutanți reușesc să...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri