Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chifle graham cu fulgi de secara:
- 250 g faina graham
- 250 g faina neagra
- 200 g fulgi de secara
- 250 ml lapte batut
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
Mod de preparare chifle graham cu fulgi de secara:
Amestecam fainurile cu sarea si bicarbonatul. Peste ele adaugam, putin cate putin, lapte batut pana se formeaza un aluat usor de modelat. Formam chifle pe care le tavalim prin fulgi de secara.
Strangem usor chifla in mana ca sa se lipeasca semintele de ea.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptor incins pentru 20-25 de minute, la foc mediu.
Rapid, gustos si sanatos!
Aceasta reteta a fost oferita de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?