Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chifle graham cu fulgi de secara:
- 250 g faina graham
- 250 g faina neagra
- 200 g fulgi de secara
- 250 ml lapte batut
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
Mod de preparare chifle graham cu fulgi de secara:
Amestecam fainurile cu sarea si bicarbonatul. Peste ele adaugam, putin cate putin, lapte batut pana se formeaza un aluat usor de modelat. Formam chifle pe care le tavalim prin fulgi de secara.
Strangem usor chifla in mana ca sa se lipeasca semintele de ea.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptor incins pentru 20-25 de minute, la foc mediu.
Rapid, gustos si sanatos!
Aceasta reteta a fost oferita de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.