Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftelute din orez:
- 1 ceasca orez
- 1 ardei gras rosu
- 1 morcov
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- patrunjel
- 2 oua
- faina
- pesmet
- susan
- bucati de carne prajita
- carnati sau cascaval- pentru umplut
Mod de preparare chiftelute din orez:
Se pun la fiert 3 cesti au apa, sare si ulei. Cand apa incepe sa fiarba, se adauga orezul si morcovul taiat cuburi. Se lasa sa fiarba, pana se obtine un orez mai legat. Dupa ce se raceste, se amesteca cu patrunjelul tocat marunt si ardeiul gras tocat cuburi. Se formeaza chiftelutele cu mainile ude, iar la mijloc se pune cate o bucata de carnat, carne prajita, sau un cub de cascaval. Se pot lasa si simple.
Se trec prin faina, ou batut si prin pesmet amestecat cu susan. Se prajesc in ulei fierbinte pana se rumenesc sau se pot pune intr-o tava si coace la cuptor, timp de 25-30 minute.
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Aceasta reteta a fost propusa de blogul truedelights.ro
5 Gustări sănătoase fără zahăr pe care să le ronțăi zi de zi

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?