Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata mexicana cu ton si avocado:
- 2 conserve de ton bucati,in suc propriu
- 1-2 avocado copti
- 2 rosii mari
- 1 ardei gras rosu
- 300 g fasole rosie fiarta
- 300 g boabe de porumb dulce
- zeama de la o lamaie/lime
- patrunjel
- sare si piper
- cativa stropi de ulei de masline
Mod de preparare salata mexicana cu ton si avocado:
Intr-un bol mare adaugam rosiile, ardeiul spalate si taiate cuburi. Avocado se curata, se taie fasii lungi si se stropeste cu zeama de lamaie; se adauga in bol.
Amestecam ingredientele din bol cu fasolea, porumbul, patrunjel tocat marunt si tonul scurs de zeama.
Asezonam cu sare, piper si zeama de lamaie. Daca folositi lime, razuiti coaja si presarati peste salata, la sfarsit.
Stropim putin ulei de masline si servim.
Pofta buna!
O reteta oferita de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?