Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata mexicana cu ton si avocado:
- 2 conserve de ton bucati,in suc propriu
- 1-2 avocado copti
- 2 rosii mari
- 1 ardei gras rosu
- 300 g fasole rosie fiarta
- 300 g boabe de porumb dulce
- zeama de la o lamaie/lime
- patrunjel
- sare si piper
- cativa stropi de ulei de masline
Mod de preparare salata mexicana cu ton si avocado:
Intr-un bol mare adaugam rosiile, ardeiul spalate si taiate cuburi. Avocado se curata, se taie fasii lungi si se stropeste cu zeama de lamaie; se adauga in bol.
Amestecam ingredientele din bol cu fasolea, porumbul, patrunjel tocat marunt si tonul scurs de zeama.
Asezonam cu sare, piper si zeama de lamaie. Daca folositi lime, razuiti coaja si presarati peste salata, la sfarsit.
Stropim putin ulei de masline si servim.
Pofta buna!
O reteta oferita de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!