Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata mexicana cu ton si avocado:
- 2 conserve de ton bucati,in suc propriu
- 1-2 avocado copti
- 2 rosii mari
- 1 ardei gras rosu
- 300 g fasole rosie fiarta
- 300 g boabe de porumb dulce
- zeama de la o lamaie/lime
- patrunjel
- sare si piper
- cativa stropi de ulei de masline
Mod de preparare salata mexicana cu ton si avocado:
Intr-un bol mare adaugam rosiile, ardeiul spalate si taiate cuburi. Avocado se curata, se taie fasii lungi si se stropeste cu zeama de lamaie; se adauga in bol.
Amestecam ingredientele din bol cu fasolea, porumbul, patrunjel tocat marunt si tonul scurs de zeama.
Asezonam cu sare, piper si zeama de lamaie. Daca folositi lime, razuiti coaja si presarati peste salata, la sfarsit.
Stropim putin ulei de masline si servim.
Pofta buna!
O reteta oferita de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani