Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa Parmentier:
- aproximativ 750 gr cartofi
- 1 ceapa
- 2 linguri de unt
- 1 galbenus
- 3 linguri mari de smantana
- patrunjel tocat fin
- sare
- crutoane
Mod de preparare supa Parmentier:
Curatati cartofii si ceapa, ii taiati cubulete si ii puneti intr-o oala de 2 litri. Umpleti oala cu apa, puneti pe foc si lasati sa fiarba pana se inmoaie cartofii.
Luati de pe foc si pasati supa, pana aveti o crema perfecta.
Puneti oala din nou pe foc mic.
Bateti galbenusul cu smantana si adaugati-l la supa.
Cand supa da in clocot, puneti untul si patrunjelul (eu am pus un cubulet, asa cum le-am inghetat din vara).
Serviti cu crutoane!♥
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor