Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa Parmentier:
- aproximativ 750 gr cartofi
- 1 ceapa
- 2 linguri de unt
- 1 galbenus
- 3 linguri mari de smantana
- patrunjel tocat fin
- sare
- crutoane
Mod de preparare supa Parmentier:
Curatati cartofii si ceapa, ii taiati cubulete si ii puneti intr-o oala de 2 litri. Umpleti oala cu apa, puneti pe foc si lasati sa fiarba pana se inmoaie cartofii.
Luati de pe foc si pasati supa, pana aveti o crema perfecta.
Puneti oala din nou pe foc mic.
Bateti galbenusul cu smantana si adaugati-l la supa.
Cand supa da in clocot, puneti untul si patrunjelul (eu am pus un cubulet, asa cum le-am inghetat din vara).
Serviti cu crutoane!♥
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?