Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa Parmentier:
- aproximativ 750 gr cartofi
- 1 ceapa
- 2 linguri de unt
- 1 galbenus
- 3 linguri mari de smantana
- patrunjel tocat fin
- sare
- crutoane
Mod de preparare supa Parmentier:
Curatati cartofii si ceapa, ii taiati cubulete si ii puneti intr-o oala de 2 litri. Umpleti oala cu apa, puneti pe foc si lasati sa fiarba pana se inmoaie cartofii.
Luati de pe foc si pasati supa, pana aveti o crema perfecta.
Puneti oala din nou pe foc mic.
Bateti galbenusul cu smantana si adaugati-l la supa.
Cand supa da in clocot, puneti untul si patrunjelul (eu am pus un cubulet, asa cum le-am inghetat din vara).
Serviti cu crutoane!♥
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare